Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 33>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:51
Možeš meni poslat,postala sam užasno lijena.Sad sam na godišnjem i napravila sam popis kaj budem sve napravila,ali od svega toga niš,samosmile50,smile135 ismile49
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:51
pošalji što prije...ali nemoj neke protuzakonite LOL

ma ček....jel vi to dolazite u negdje blizu mene? Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:50
I izzy ne piše se protin nego protiv lijenosti!!!smile102
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:48
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

TRAVA protin ljenosti?! Mogu ti ja nabaviti neke, imam veza posvuda... Šaljem poštom! Poslala bih ti po Proljeću, ali nekako me strah.... smile42

smile52 
smile52

Ništa ti ne šalji poštom, ti ćeš to sa Proljećem osobno nositi dolje!!!LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:47
TRAVA protin ljenosti?! Mogu ti ja nabaviti neke, imam veza posvuda... Šaljem poštom! Poslala bih ti po Proljeću, ali nekako me strah.... smile42
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:46
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

suncokrete imam ali ako imaš neke trave ili tablete protiv lijenosti to mi pošalji LOL

Za to ne poznajem lijek LOL

Ma riješit ćemo mi tebe toga problema!!!
Mi ispitujemo tako dugo gdje su radovi dok ti na kraju ne popustiš...
Tako je i kaća...LOLLOLLOLLOLLOLLOL

P.S. jučer sam dobila cikasicu!!! Tako sam sretna...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:43
suncokrete imam ali ako imaš neke trave ili tablete protiv lijenosti to mi pošalji LOL

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:40

piramida super je sat....a još su suncokreti na njemu a njih obožavam Smile

Izzy sad vidim da sam se zaletila....a da ja obrišem te svoje izjave i pravim se da ih ni nisam napisala  LOL

Kasno draga moja, ja već napisala kilometarski post poslije tebe!!!LOL
Imam ti i suncokrete i to ču ti dati, samo da ga probaš napraviti....vjeruj mi znam zašto te forsiram!!!

Postat ću glavni diler za stakloLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:39
Tongue
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:39
Ah, te moderatorske ovlasti! Nema ti spasa, napravila sam print screen, dokazi su kod mene, hahahaha! smile191
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:38

mislim da će staklo pričekati......malo mi je propuh u financijama Big%20smile
ali ako uspijem raskopati a da ne razbijem sve Tongue neki od ovih dva-tri jeftina sata po kući možda i napravim nešto na drvetu ili pločici

al rekla sam mooožda....nemojte me sad svako malo pitati jesam li LOL

Iris ovako ćemo... tebi ne smijem dosađivati...LOLLOLLOL

Sada probaj na bilo čemu napraviti sat. Kazaljke ćeš skinuti ništa se ne brini, ako sam ja uspjela ( jedva) onda će svatko. A ako ne uspiješ zovi izzy, ona to preko telefona uspije LOL!!!

A ja drugi tjedan dolazim u Dalmaciju i jednostavno ti donosim poklon a to je staklo za sat. Dogovorit ćemo se da li da ga šaljem poštom ili ostavim kod nekoga, a ti STISNI PA PROBAJ ODBITI POKLON!!!smile79
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:36
piramida super je sat....a još su suncokreti na njemu a njih obožavam Smile

Izzy sad vidim da sam se zaletila....a da ja obrišem te svoje izjave i pravim se da ih ni nisam napisala  LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:35
Piramida eto vidiš ti si probala na pločici i ja nikada ne bih rekla da je pločica, jer super izgleda.
Super si se sjetila izrezati brojke sa starog kalendara.
Sve u svemu ideja je mrak!!!

Bravo!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:31
Gotovo je, sad si nadrljala, pogotovo od Proljeća, znaš kakva je ona kad nešto "iščekuje"! Nije li i Kaću napadala, sad si ti na redu, čini mi se... Ništa draga - sretno! LOL
Moj blog

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:30
Cure,hvala vam punosmile79
Sat sam radila na običnoj keramičkoj pločici,samo je nisam bojala nego sam nalijepila rižin papir,pa motive sa salvete,a brojkice nisam printala(još uvijek nemam na čemu)nego sam ih izrezala sa jednog starog kalendara,mm je izbušio rupu na sredini(mora za punicu) i to je to...nadam se da će se mami dopasti.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:29
mislim da će staklo pričekati......malo mi je propuh u financijama Big%20smile
ali ako uspijem raskopati a da ne razbijem sve Tongue neki od ovih dva-tri jeftina sata po kući možda i napravim nešto na drvetu ili pločici

al rekla sam mooožda....nemojte me sad svako malo pitati jesam li LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:25

stvarno predivan sat Smile

prvo Izzy, pa proljeće...pa sad i piramida....a satovi svi prelijepi
možda bi trebala i ja Big%20smile

I ja se pitam šta čekaš???LOL
Ali sada ozbiljno, mene su također oduševili, jer imaš bezbroj mogučnosti, a svaki je drugačiji od prvog.

Iris to ti ne mora biti staklo, probaj na bilo kojem mediju, ali ako probaš sa staklom, računaj na to da ćeš se zaljubiti u tu tehniku Embarrassed
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:25
Iris, ne možda već - sigurno!!! smile188
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:23
stvarno predivan sat Smile

prvo Izzy, pa proljeće...pa sad i piramida....a satovi svi prelijepi
možda bi trebala i ja Big%20smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:19
Dakle Piramida!!!!!!!

Ovaj sat ti je do sada vrhunac!!!!
Ali ja vjerujem u tebe i znam da možeš još i dalje napredovati.

Dakle, sat je zaista pre,pre, pre, pre, prekrasan!!!

Kao što Izzy reče odiše toplotom, a tako je jednostavan i lijep.
Vidim da si i ti printala brojeve. Ma super ti je ispao, sada samo pusti mašti na volji i vidjet ćeš tek onda šta si sposobna sve napraviti....i što je najvažnije uživaj u tome što stvaraš.
Na ovome satu se vidi da si uživala radeći ga.smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.