piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Korisnik | |||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() Piramida ništa se ne sikiraj dovest ću te do tamo:
Ideš u
-Nevezano za cvijeće
- Brbljaonica-
_ i tu tražiš temu
-Smiješni vicevi...
Ja se već počinjem grohotom smijati...
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
piramida pa zar ti nisi supermen?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Ma vi ste mi bolje i od viceva,a i ništa ti ne vjerujem,tko zna kakve ti viceve čitaš,već sam si umislila da sam spiderman,tko zna kakva ću tek biti kad počnem čitati viceve...možda ću počet pričati viceve,a ja ih stvarno ne znam dobro ispričati
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Piramida svako jutro kada upališ komp, to jest forum idi prvo na viceve!!!
Ja to radim već par dana, i zaista dan mi počne super i budem super raspoložena...probaj pa ćeš vidjeti, znaš da te neću zeznuti...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ja stvarno nemam pojma o kloniranju??!!!!
![]() Ich nicht verstehe, ich andere baustelle!!!
![]() Meni i jest bio cilj da vas malo nasmijem, ali što je najbolje ja sam ozbiljna...izvolite se dovesti u red, gosti samo što nisu došli, a vas dvije ne znate šta bi od sebe!!!???
A večeras imate generalnu probu, jel' tako???
![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Baš ste mi sve slatke,kažu da se svaki dan treba bar jedanput od srca nasmijati,ja sam trenutno u takvoj fazi života kad mi baš i nije do smijanja,ali sa vama se uvijek nasmijem...hvala vam od srca
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
ja se zagrcnula od smijeha ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
ova je dobra
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma sve mi se čini da ćemo mi imati jednu lijepu Jadransku turneju.
![]() A tek druženje!!!
![]() Kaća razgovaraj molim te sa iris da je prođa ova lijenost do tada
![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
jako ljepo
![]() |
|||
![]() |
|||
||
split je i predgrađe stobreca,ako niste znale
![]() ![]() a sad ono najvaznije ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Joooj, sat je prekrasan! A što se tiče lijenosti, pridružujem se....... Nisam na godišnjem, ali svejedno ne radeim ništa. Ova vrućina je za mene katastrofa!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
||
onda ja navijam da bude u St jer kao što sam već priznala drži me lijenost pa mi je tako najlakše
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pa znam ja da je Split predgrađe Klisa, to stalno spominju na vijestima
![]() A čujem da te vaše kavice budu super!!!
|
|||
![]() |
|||
||
pa Split je predgrađe Klisa
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() Maksimalno se odmaraj, ništa ne forsiraj i radi samo ono što voliš!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Blizina je relativan pojam, ali mislim da Split i Zadar nisu daleko???
![]() Možda nekih 1-1,5 vožnje...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
OK cure, onda zovem svog diler......ovaaaaaj, prijatelja pa ću nabavit te travulje, možda nam ubaci i kakvih tableta za mršavljenje da budemo zgodne na plaži, ono kao testere! Adrese molim na pp!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
piramida pa na godišnjem odmoru si...znači prvo trebaš odmarati pa onda sve ostalo
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |