Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 89>
Korisnik
Poruka
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2007 u 19:42
e odoh sad negdje traziti da ih kupim
cini mi se da sam neki dan vidjela negdje

ali gdje
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 23:38
SASHA, SVAKA CAST...
ovo sto si nam ti tu pokazala je moj nedosanjani ( a bojim se da će biti i  neostvareni) san...nikad ja to neću uspjeti napraviti u svom vrtu....BRAVO!!!
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2007 u 14:03
Shasha, Clap smile211! Da imam takav vrt, samo bi u njemu prebivala. Mogu si misliti koliko vremena i truda zahtijeva, ali po rezultatima se vidi da nađeš vremena i gdje ga nema.
Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 10:43
Hvala,hvala,no Frida što ti ne radiš na Ravi svoj cvjetni rajWink
a što se boravka u vrtu tiče,Oceana i sad kad uspijem uloviti koji sat lijepog vremena odem na terasu iako je sad malo jadno sve ali opet je ljepše nego u kući..hmm ne znam sad dal to stoji baš jer sam sve to cvijeće unjela u kuću al nema vezeTongue
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 10:49
A na zraku je uvijek ljepše, Shasha... dakle, stoji Wink.
Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 11:00
Da,tu sam došla da vam pokažem kako sad jedan dio izgleda i da se vidi kako ipak(uz forum) i radim nešto.
U subotu sam malo čistila,a lišće šta bi drugo jer je to ovako izgledalo
Ima tu i nešto bilja ispod lišća,pa je nakon sat vremena(i malo više) to ipak ličilo na nešto,aj i nije al se barem biljke vide
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 11:03
A ako ne znate šta vrapci vole a počastili bi ih u ove jesenske hladne dane,evo šta vole(a ja ne volim,al šta ću im)
Ovako izgleda moja pampasica smile48naime,vrapci je obožavaju za gradnju gnijezdasmile206
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 11:04
u mom je dvorištu dekorativna samo par dana
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 11:53
 Imaš ti nekakav usisavač za lišće? Ja mislim da ne bih uspjela sve onako očistiti kako je to tebi pošlo za rukom...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 13:20
nema mi tekstaaaaaaaaaaasmile191
nemam Frida,imam grablje za lišće jer mi je taj"usisivač" malo preskup pa se grabljama razgibavam(umijesto fitnesa)
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 17:30
i dalje je prelijepo shasha
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 20:16
 Ja sam u svakom slučaju za takav fitnes..Što'š trošit za članarine i još neku opremu da bi u zagušljivim dvoranama djipao i znojio se, a kad izadjes odande ionako nista ne ostane od tog rada, ovako bar imas prekrasam pogled na lijepi komadić vrta.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2007 u 21:18
Shasha smile79
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2008 u 16:30
Sad je na meni red da kažem i to više puta. Krasan vrt i prilično velik.
A što se tiče opalog lišća u vrtu, negdje sam pročitala da ga kosilica s kutijom za travu, jako dobro pokupi. Nisam probala jer nemam puno lišća u vrtu, ali...vrijedi pokušati.
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2008 u 19:31
Shasha predivan vrt imaš!!!!!!!! Preljep mi je!!!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2008 u 18:18
smile42Ajme nisam ni vidjela da si pisala Zvjezdana.Hvala,hvalaEmbarrassed
Evo moj se vrt budi.....
Ovaj je smješko od prošle godine,izgleda da mu mraz ne smeta
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2008 u 18:20
Vjesnici proljeća se pojavljujusmile213visibabe i na drugoj slici oni bijeli zvončići
Jaglaci su od prije 2 godine, u jesen su počeli cvasti a sad nastavljaju
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2008 u 18:26
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

smile42Ajme nisam ni vidjela da si pisala Zvjezdana.Hvala,hvalaEmbarrassed
Evo moj se vrt budi.....

Kaj je ovo? Tak dobro izgleda.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2008 u 18:38
erica,valjda
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2008 u 18:39
Teak,počni zapisivati šta ćeš iskopavati(i nje imam još za rasaditi)smile187
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.