Cvitino cvice |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme! Hvala ti da si otvorila svoju temu! Mislila sam da imaš što pokazati i nisam bila u krivu. Kakvo cvijeće ali kakav kamen!!!!!!!!!!! Meni je izgleda kamen fetiš a ovakvi zidovi me bacaju u trans. Na moru nam je prilaz od kamena i najrađe bi ga dovukla doma....
ovaj tvoj je predivan |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Ma nisam je obrisala, ne znam šta je bilo, ali sada je ok. Ajmo dalje (ako nisan dosadna).
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa bilo je i vrijeme da vidimo to
![]() baš je lijepo
ne mogu ti popraviti tu sliku jer si ju obrisala na photobucketu
|
|
![]() |
|
Nešto me zeza... možda je previše slika. Ajmo pomalo.
|
|
![]() |
|
Na godisnjem sam, pa napokon imam vremena za podijeliti s vama malo slikica mog cvića.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |