piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 33> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šalica i tanjurić su preslatki! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Sat je rađen na rižinom papiru,da sam ga farbala tko zna kakav bi ispal,ovak je bolje
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Slatko ti je ono kuhalo, ali i sat...to je rižin papir?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
evo navratila sam do tebe i iako je ovo tvoje "kućno preuređenje" uspješno i zanimljivo ostala sam paf kad sam pročitala zaostatke...cure tak ste me slatko nasmijale....ovdje je bolje nego na vicevima
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma dosadilo mi biti mačka pa ću malo biti miš
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() Iris,a gdje je onaj slatki mačak? |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma ja mislim da piramida nije ni spiderman ni superman nego catwomen
![]() samo nastavi preuređivat stvari po kući...odlično ti to ide
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zaista sve bolej od boljega... samo naprijed tako...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida ovo ću samo reći jedanput.
Ovaj zadnji rad me pogodio ravno u srce!!!
Meni do sada najbolji tvoj rad, jer si spojila salvetnu i cvijeće!!!
Motivi super, izrada super, ideja odlična sveukupni dojam fantastičan!!!
Bravo piramida!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,ljep je tanjurić
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cure,hvala za pohvale
![]() Ma,ja sam ipak spiderman,nekak mi više paše ![]() Izzy,promijenila bi ja kuhinju,ali dok ne dođe na red...zadovoljavam se sitnicama |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivni radovi!
Nekako mi pofalilo ideja, pa došla malo gledati propuštene galerije. Ideja sa spidermanom je super, imam i ja jednog pa... možda ga potakne da više stavlja u kasu prasu ova ideja... ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Piramida, pa ti si se raspištoljila pa počela mazati po stvarima u kuhinji?!?! Jako slatko i inventivno! Bravo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |