piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 33> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaista sve bolej od boljega... samo naprijed tako...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma ja mislim da piramida nije ni spiderman ni superman nego catwomen
![]() samo nastavi preuređivat stvari po kući...odlično ti to ide
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() Iris,a gdje je onaj slatki mačak? |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma dosadilo mi biti mačka pa ću malo biti miš
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
evo navratila sam do tebe i iako je ovo tvoje "kućno preuređenje" uspješno i zanimljivo ostala sam paf kad sam pročitala zaostatke...cure tak ste me slatko nasmijale....ovdje je bolje nego na vicevima
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Slatko ti je ono kuhalo, ali i sat...to je rižin papir?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Sat je rađen na rižinom papiru,da sam ga farbala tko zna kakav bi ispal,ovak je bolje
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
šalica i tanjurić su preslatki! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ako ne bude zadovoljna nemoj joj vratiti kutiju
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=iris]ako ne bude zadovoljna nemoj joj vratiti kutiju
![]() Dobra ideja. ![]() Baš si razmišljam,da bi mi na ovu kutijicu lijepo pasalo ono raspucavanje,ali ja još uvijek čekam da prođe recesija,pa da si kupim lakiće,farbice... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Potpisujem Iris u komentaru!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma budem jednom,kad dođu bolja vremena,izabrala sam najgore vrijeme za baviti se decoupageom
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
još najbolje da ne bude zadovoljna! neka samo proba odma je
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Od uništene kutije vraćaš joj unikatni predmet ovako lijepo sredjen, mislim da bi trebala biti sretna kaj ima tak dobru i talentiranu sestričnu... krasno si je uredila draga
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |