Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lmun i naranđe
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lmun i naranđe

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 09:43
saljem adresu na pp
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hirsch View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hirsch Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 11:34
postom nemogu slati jer bi  mladice uginule. ako hoces i ako si u zgb. dodi do mene ili ako imas nekoga u zgb. da mu dostavim.
Na vrh
hirsch View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hirsch Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 11:42
halo maslacak7 odgovaram ali neznam zasto ne dobijes poruku?pisi mi ako si je s.ada primila,tako isto gdje da ti je dostavim samo ne postom
Na vrh
hirsch View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hirsch Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 11:48
a gje se nalazis ja sam u zgb. mozes doci jer postom nesaljem posto bi mladice uginule,ili imas nekoga ko bi dosao po to.pozddrav
Na vrh
hirsch View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hirsch Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 11:53
jelena poslala sam ti br.mobija ali ti se nejavljas.ako si jos  zainteresirana javi se. pozdrav
Na vrh
hirsch View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hirsch Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 11:55
moze javi kako da ti dostavim.
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 12:57
suprug mi radi u zg. samo reci gdije si tocno a imam i rodbinu tak da nije problem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.