lmun i naranđe |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saljem adresu na pp
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hirsch ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
postom nemogu slati jer bi mladice uginule. ako hoces i ako si u zgb. dodi do mene ili ako imas nekoga u zgb. da mu dostavim.
|
|
![]() |
|
hirsch ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
halo maslacak7 odgovaram ali neznam zasto ne dobijes poruku?pisi mi ako si je s.ada primila,tako isto gdje da ti je dostavim samo ne postom
|
|
![]() |
|
a gje se nalazis ja sam u zgb. mozes doci jer postom nesaljem posto bi mladice uginule,ili imas nekoga ko bi dosao po to.pozddrav
|
|
![]() |
|
jelena poslala sam ti br.mobija ali ti se nejavljas.ako si jos zainteresirana javi se. pozdrav
|
|
![]() |
|
moze javi kako da ti dostavim.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
suprug mi radi u zg. samo reci gdije si tocno a imam i rodbinu tak da nije problem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |