Rose - nakit |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
narukvica s ružicama me je oduševila. jeli to obićna žica ili?????
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Baš su slatke!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Jednostavno i slatko
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Meni se sviđa! Nadam se da će i forumašica biti jako, jako zadovoljna
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nakon dugo vremena evo nešto novo. slike su lošije kvalitete,nisu baš naj naj bolje. ovo je komplet koji jos u potpunosti nije dovršen za jednu meni jako drago forumašicu!
![]() ![]() nadam se da će vam se svidjeti ova 2 rada! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Rose sad prvi puta vidim tvojih ruku djela i za svaku pohvalu su
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ove "bombice" su mi preslatke....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala anđelka,meni ove druge idu ko od šale lako ih je napravit,nije uopće neki problem. meni je to izgledalo puno kompliciranije al kad jednom shvatis i kad ti krene...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Posebno mi se sviđaju ove druge
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Kad smo kod roseinih uradaka...moram vam staviti slikice naušnica koje su kod mene- hvala Rose
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Apsolutno sam u fazi gledanja nakita,nije to dobro za mene,morat ću ponovno bušit uši osobito kad vidim te tvoje smeđe naušnice
![]() ...naravno,prekrasna zelena memo-narukvica
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Swapić mi se jako sviđa! Sjajno mi je kako si ukomponirala one ružice u memory narukvicu!
![]() |
|
![]() |
|
Jako, jako dobro. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Tople boje zemlje nevjerojatno privlače...a posebno su mi krasne naušnice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Rose, ova mi je narukvica baš krasna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
Prekrasno, oduševljena sam tvojim radovima. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |