Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 165>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 15:51
Ajmeeee,ja bi zadavila susjede da mi tako nešto napravesmile191smile206
Šta se kopriva tiče,ovu zelenu čupavu sam donjela sa Zg -kave a u Zg je dospjela od Admina.Eto je,proširila se ona lijepom našomEmbarrassed
Ruselija je fenomenalna,joooj ne mogu je se nagledatismile90
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 09:22
Šarenu hostu i koraljne zvončike imam ja,a bude se još nešto našloWink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 20:02
ClapZa  ljubičasto bijelo i crveno!ConfusedDa ne lomim jezik sa nazivima!Wink

Kakav ti je vrt, ti ćeš brzo srediti i ovo što su ti fini susjedi uneredili! 
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 21:26
baš taj je  treći hvala na informaciji, nadam se da ću na proljeće nabavit još koju vrstu smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 22:02
shasha, željka23 hvala na potpori, drago mi je da vam se sviđaju moje ruselije ja sam naprosto očarana sa njima, pazim ih mazim, prihranjujem a one su zahvalne i stalno bacaju nove šibe i još da sreća bude potpuna moram nabavit bijele odnosno krem
shasha dal tvoja baca cvijet smile71
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 20:46
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

imam slike iz bližeg od ova dva, onaj treći ima sitniji cvijet ali ga je puno

Ovaj prvi tamno ljubičasti ti je WARSAW NIKE, 3. skupina, cvate samo na novim granama, treba ga orezati na max 50 cm u rano proljeće

Ovaj drugi bijeli ti je Madame le Coultre (zove se još i Marie Boisselot), pripada 2. skupini, prvu cvatnju ima na prošlogodišnjim, a kasnije cvate na novim granama, isto ga treba orezivati u rano proljeće, ali max do visine 1,20 cm (ovisno o starosti biljke).

Treći je vjerojatno Jackmanii, ili Jackmanii superba....3 skupina (ako je onaj, što ja kažem, što ga ima "cijelo selo") WinkBig%20smile

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 09:50
Predivno cvijeće ,begonije izgledaju tako zdravo i jako...
Ruselija izgleda smile227
A uništenim biljkicama želim brzi oporavak!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 20:51
Brome,ja se još uvijek bojim maknuti vrećicu.Mislim si,nek se ona pošteno ukorijeniWink
Al mi zato pelrgonije sve  cvatu,i oni pelcerići lijepo rastu i cvatusmile213
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 22:52
Kakvi su ti klematisi - čudesni - što te briga za susjede - imaš ti svašta, pa neka budu ljubomorni - zato to i rade - banda.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 01:44
Ja bi našla načina da i njihovo cvijeće bude ugacano, ako stoka ga uopće ima. Makar dresurom mačke.
Na to mjesto bi posadila kaktuse i isusov trn. Ima i đubrivo za kaktuse, da budu što veći.
Oporavit će se cvijeće, ima korijen.
smile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 22:57
Od sve te ljepote ipak ću izdvojiti ruseliju i žutu ukrasnu lipu, oduševile su me smile55
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 16:46
Evo opet sam malo prošetala i stvarno se nadivila smile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 12:19
Bromelija -krasni su a ja nemam ni jednogasmile43
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 07:35
cure hvala na potpori smile79nije mene briga za susjede nego moje cvijetiće, život ide dalje spasitiću što se spasiti dade, kupiti novog ako naiđem na nešto interesantno i to je to, a susjedi smile115nadam se put za NJemačku.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 21:58
predivna je
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 12:15
imam slike iz bližeg od ova dva, onaj treći ima sitniji cvijet ali ga je puno

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 23:10

Žao mi je bromelija za tvoje predivno cvijeće. susjedi stvarno znaju iziritirati....Angry

klematisi su ti predivni!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 18:00
Čuj, glavno da su majstori OTIŠLI! smile213
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 21:57
Ruselija, bugenvila, abuliton, koprive, ma sve je smile120. Ruselija me očarala..... ja sam ove godine kupila malu jednogodišnju i ima par cvjetića, a tvoja je za izložbu, preprekrasna.
Neznam šta bih napravila da mi susjedi naprave takvu štetu.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 23:00
Draga Bromelija ja sam baš isto zbog prljavštine ispred mene kuća........ uz svu svoju ogradu posadila živice , pa miješala bršljan , pa sad i cvijeće a njhove koke meni to sve sasjekoše ali oni što više jedu a meni svašta niče tako da se uopće ne vidi ta prljavština od njih ----znači samo se moramo zaštititi pa makar i sa čim bilo a fala bogu on nam svima dao dar da volimo prirodu i cvijeće pa onda ko voli nek izvoli . Ja živim u ljepoti i mirisu a kome odgovara nek živi u smradu meni je lijepo 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.