Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 165> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmeeee,ja bi zadavila susjede da mi tako nešto naprave
![]() ![]() Šta se kopriva tiče,ovu zelenu čupavu sam donjela sa Zg -kave a u Zg je dospjela od Admina.Eto je,proširila se ona lijepom našom
![]() Ruselija je fenomenalna,joooj ne mogu je se nagledati
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Šarenu hostu i koraljne zvončike imam ja,a bude se još nešto našlo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Kakav ti je vrt, ti ćeš brzo srediti i ovo što su ti fini susjedi uneredili!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
baš taj je treći hvala na informaciji, nadam se da ću na proljeće nabavit još koju vrstu
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
shasha, željka23 hvala na potpori, drago mi je da vam se sviđaju moje ruselije ja sam naprosto očarana sa njima, pazim ih mazim, prihranjujem a one su zahvalne i stalno bacaju nove šibe i još da sreća bude potpuna moram nabavit bijele odnosno krem
shasha dal tvoja baca cvijet ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Treći je vjerojatno Jackmanii, ili Jackmanii superba....3 skupina (ako je onaj, što ja kažem, što ga ima "cijelo selo")
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće ,begonije izgledaju tako zdravo i jako...
Ruselija izgleda
![]() A uništenim biljkicama želim brzi oporavak!
|
|
![]() |
|
Brome,ja se još uvijek bojim maknuti vrećicu.Mislim si,nek se ona pošteno ukorijeni
![]() Al mi zato pelrgonije sve cvatu,i oni pelcerići lijepo rastu i cvatu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kakvi su ti klematisi - čudesni - što te briga za susjede - imaš ti svašta, pa neka budu ljubomorni - zato to i rade - banda.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja bi našla načina da i njihovo cvijeće bude ugacano
![]() Na to mjesto bi posadila kaktuse i isusov trn. Ima i đubrivo za kaktuse, da budu što veći. Oporavit će se cvijeće, ima korijen. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Od sve te ljepote ipak ću izdvojiti ruseliju i žutu ukrasnu lipu, oduševile su me
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo opet sam malo prošetala i stvarno se nadivila
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bromelija -krasni su a ja nemam ni jednoga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cure hvala na potpori
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivna je
![]() |
|
![]() |
|
imam slike iz bližeg od ova dva, onaj treći ima sitniji cvijet ali ga je puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Žao mi je bromelija za tvoje predivno cvijeće. susjedi stvarno znaju iziritirati.... |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Čuj, glavno da su majstori OTIŠLI!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ruselija, bugenvila, abuliton, koprive, ma sve je
![]() Neznam šta bih napravila da mi susjedi naprave takvu štetu.
|
|
![]() |
|
Draga Bromelija ja sam baš isto zbog prljavštine ispred mene kuća........ uz svu svoju ogradu posadila živice , pa miješala bršljan , pa sad i cvijeće a njhove koke meni to sve sasjekoše ali oni što više jedu a meni svašta niče tako da se uopće ne vidi ta prljavština od njih ----znači samo se moramo zaštititi pa makar i sa čim bilo a fala bogu on nam svima dao dar da volimo prirodu i cvijeće pa onda ko voli nek izvoli . Ja živim u ljepoti i mirisu a kome odgovara nek živi u smradu meni je lijepo
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |