Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 58> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovde se samo klepece,nista od novih radova,odoh dalje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ako sam propustila pitanje, sorry, već smo ustanovili da imam problema s vidom!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
izzy, negdje postavih pitanje ali ga ne mogu naci, pa se vjerojatno izgubilo u bespucima interneta. evo ga opet:
gdje si pronasla motive s pin up djevojkama iz 30 i 40 godina proslog stoljeca? naime onda su ovakve slike krasile sve od aviona u 2 svjetskom ratu do modnih casopisa. pls ako moze link :) hvala najljepsa :)
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ih, utajila sam se radeći generalku stana...! Što je dobro jer pritom imam inspiraciju...bit će radova, čim završim ovo prašinjanje i ribanje!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
izzy, mila, jel ti to nama opet neko iznenađenje pripremaš? nema te, pa te nema... jedva čekam da opet padnem na tur od iznenađenja koje pripremaš...znam da ga pripremaš...utajila si se i samo se sada smješkaš...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Anastazija - pa nije te bilo baš toliko dugo! A cure su se raspištoljile sa chatom, svi smo nekako opušteniji ovih dana, samo si nam ti nedostajala!
![]() Orca - hvala puno! Prijatelju su se jako svidjeli... ![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
izzy jako mi se sviđaju tvoji podlošci...pijatelj će biti oduševljen sigurno...ali već je...tako lijepo,čisto, jednostavno, fino i simpatično...
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro, kompletić podmetača ti je odličan, ali toliko priče a samo to za sve ove dane što me nije bilo!?!?
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Rečeno-učinjeno |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hehehehe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ah, šta sam tražila - to sam i dobila!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joooj, tamo netko mi spominje ćevape ti šalješ lubenicu - kako da zaspem večeras?!?!? Dajte mi pošaljite nekog dobrog frajera da me hladi s, recimo, palminom granom....ma ne mora ni to, nek samo pridržava ventilator...pa možda bude nešto od radova....
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uh, i ja sam se izgubila.... Mislila sam da smo u labosu perlica, kad ono u decopageu! Sad sam gore zbunjenija nego naša draga Piramida!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa nisam joj ja ni rekla da pravi nakit...nego da macka salvete
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
curke,malo razumjevanja za nas kreativke,nije jednostavno raditi nakit po ovim vručinama. jel tako izzy?
|
|
![]() |
|
Kako me provociraju, pa to nije normalno! Curke, bit će anticelulitna terapija ordinirana vama dvjema!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
ma sigurno ti Izzy nekaj radi,znaš da joj je proljeće utjerala strah u kosti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |