Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - josipino cvijeće na vikendici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

josipino cvijeće na vikendici

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 39>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 22:26
Mirna, ja obožavam tu kako ti kažeš španjolsku lavandu,jer mi je puno ljepša od obične.Cvjeta prvo ona ,jako ljubičastom bojom, a onda obična.Kod mene su posađene u vrtu jedna do druge i ta i obična  i nisu uopšte zahtjevne.Samo ih ošišam i to je sve.Nisam nikada primjetila da joj fali vode ,a nikada je skoro ne zalijevam.Neko kaže da ne podnosi mraz,a kod mene se nikada nije smrzla ,a znalo je biti i  - 15 .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mirna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:53
Josipa, i vrt i vikendica su mrak!
Najljepše je što možeš tako često uživati u ljepotama koje ste stvorili.

Na jednoj od slika sam vidjela da imaš "španjolsku lavandu". Zanima me kakva su ti iskustva s njom. Ja sam ljetos kupila jednu teglicu ali sam odustala od nje i poklonila je jer bi se svako malo "objesila" prema dolje bez vode. Nekako mi ne ide uz bok obične lavande. Obična lavanda (možda bi me forumašice i ispravile-lavandin) mi se čini puno skromnija i nezahtjevnija.
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 09:08
mislim da još nisam bila u tvojem vrtu ali je sve za svaku pohvali - oduševio me helenij, još ga nisam vidla do sad a bome niti čula.... smile141
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 22:41
A to je taj kaloper, čula sam za njega a nisam pojma imala da ga imam. Hvala Silvek, pravi si znalac.
Hvala, na komplimentimasmile79
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 21:36
prekrasno smile64
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 21:19
koja divota raj za dusu a melem za ociClapClapClapClapClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 10:39
Imaš i ti prostora... treba to raditi. A sve je ipak prekrasno!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 10:27

Ruže su me očarale...

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 23:00
Onaj žuti cvijet što neznaš ime je vratić, kaloper (ima tema u trajnicama) Wink
Sve ostalo za svaku pohvalu, stvarno neznam što bih izdvojila smile141
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 19:42
krasno ti je cvijeće, ruže posebno.... a ja ubirala sjeme helenija - pa nije valjda uzalud? Budemo probali,nemam što izgubiti
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 19:02
draga Horti, baš mi je žao,ali ni meni neće da nikne iz sjemena ,
.Biljke koje mi se najviše sviđaju teško je razmnožiti sjemenom . Mislim da ću odustati.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 15:20
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 11:58
To je znači crveni helenij što si mi slala. Ni jedan nije niknuo smile43, sram ga bilo. A prekrasan je...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 11:19
Josipa kod tebe je taaaako lijepo...

Cvijeće prekrasno, priroda prekrasna, ma kud ćeš ljepše!!!

Bravo
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 11:06
josipa cvijece ti je famozno,stvarno prekrasna okucnica,a tvoje ruze su mi posebnesmile71smile120
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 10:27
Hana, ona ružičasta ruža je romantik kolet, grmolika,
Korjenko, i ja sam oduševljena helenijem i crvenim i žutim, moram ga još razmnožiti, mada se ne širi kao druge trajnice.
Hvala svima ostalima na posjetismile79
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 08:36
PREDIVNOOOOOsmile57........moj neostvareni sanCry,ali se još uvijek nadam da će se ostvariti
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 08:26
Kod tebe je sve strašno, strašno lijepo, stvarno ko u bajci.
Oduševio me je crveni helenij Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 08:14
prelijepo, kako ti se zove ona svjetlo ružičasta ruža kraj crvene grmolike? Baš je nekako profinjena...
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 23:13
Biće  sjemena  dature bijele

Fatkine male daturice kod mene udomljene

Ranjenik crveni cvjeta ,a lila se sprema

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.