Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 58> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Al je leeeeeeepo al ono bash kako je neko vec komentarisao do najstnijeg detalja! Jel taj brshljan salveta mozhda? Zaljubila sam se ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Zaista si se vratila u velikom stilu!!!
Kutija je savršena, motiva si stavila točno koliko je trebalo. Jednostavo prekrasno...
P. S. Vidim još netko se navukao na cvijeće ....
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hvala mami od prijateljice što te pokrenula, kutija je jako lijepa....
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma tko se to nama vratio?!
kutija ti je prekrasna. uvijek imam nekih problema sa tom plavom bojom, ali ti to tako dobro izvedeš da stvarno ne znam koji mi je vrag.ja bi bila zadovoljna i bez kovertice unutra.
drago mi je da si opet s nama!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
obe su ti prekrasne....ova zadnja mi djeluje tako nostalgicno lijepo....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme bravo, prekrasna kutijica.
Drago mi je da si se vratila. |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutija je krasna, a ja volim plavu boju i zato mi je još ljepša.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kakva predivna kutijica
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
e da te hocedu malo cesce razbudit,spavalice jedna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je,predivna podloga,motivi,sve za 5
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo me, evo me... Znam da ste me već zaboravile, šta ću... Malo sam se uljenila, pa me malo pritisnuo posao, ali me pritisnula (i probudila) frendica čija je mama naručila kutijicu za vjenčanje (kovertice se valjda stavljaju unutra?)... Svidjela joj se ona plava s japanskim motivima za čaj, ali mi se to činilo ne baš prikladno za vjenčanje pa sam si dala malo slobode s magnolijama i šablonama te plavu boju učinila ipak malo nježnijom...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() Kao i svi tvoji radovi ....vrhunska izvedba. Vidi se ruka prave majstorice...Izzy što dotakne pretvara u zlato. |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Curke, to je stari rad, ali je bome u funkciji! Rose, to je decoupage papir iz Chemaca ako se dobor sjećam....
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
wow... jako, jako lijepo, a bome i prakticno..:))
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je odlična! gdje si nabavila ove motive?
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ija,i ja ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
I ja sam poljubila vrata
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma ne mogu vjerovati da nisi ništa napravila???
Išla sam ponovno gledati jer si mislim: ma nemoguće da nije ništa napravila, kad gle STVARNO NIJE NIŠTA RADILA!!!
Evo prvog ukora.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |