Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 66>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 12:19
Mislim da ti za adama nitko nije odgovorio, ali koliko ja znam normalno je da adamu kad dobije novi list jedan stari propada.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 09:53
Super izgledaju margarete...!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 08:14
prekrasne su ti ove krizanteme,jedine koje namjeravam posaditi dogodine.Ima sjemena u konzumu
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 08:07
Margarete ili krizanteme,prekrasne su!Morat ću u sjemenari pogledat za sjeme.
Kak izrastu velike?
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 07:05
C.carinatum je meni osobno najljepši hibrid krizantema.
Maslačak, čula sam da se nakon cvjetanja  moraju orezati na visinu 5 cm od tla pa da se onda u proljeće razbujaju.smile78
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 22:09
super...i to smo otkrili...znala sam da ces ti odgovoriti..posto imas 100 vrsta cvijeca sigurnoWink
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 20:44
Latinski je naziv chrisantemum carinatumWink
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 19:25
evo ja nasla natpis...tocan naziv je..margherita ivancica

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:59
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

sarene margaretice koje su mene odusevile... 
Bila sam sinoć u tvome vrtu, ali morala sam se danas vratiti jer me zanimaju ove margaretice. Naime bila sam na temi margarete danas i vidjela sam različitog cvijeća pod istim imenom i onda sam se sjetila tvojih. Jesu to vrtne? Jednogodišnje ili trajnice?
-----------Ovo je za ne povijerovati--Predivne suClapClapClap
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:46
znala sam da ce biti strucnjaka ovdje...Wink
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:28
Nisu ni gailardije ni coreopsis, imaju latinski naziv nešto s chrysantemum, dok dođem doma pogledam pakiranje sjemena i vam napišem, a jednogodišnje su - mraz ih dotuče.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:22
bas cu ja malom progooglati...znam da sam negdje vidjela cvijet i odlucila kupiti sjeme al sam naravno zaboravila strucan nazivConfused...znam da kazu sarene margaretice al ako otkrijem naziv ja cu ih odmah preimenovat...Wink
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:21
Meni to isto liči na gailardije, ali ne mora biti. Uglavnom, jako su upečatljive.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:24
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Cure...meni se čini da ovo na slici nisu margarete nego gaillardia....ima ta biljka i svoj "narodski" naziv ali ga se trenutno ne mogu sjetiti! Malo proguglajte pa usporedite...Wink

...a kad malo bolje pogledam, možda nije niti gaillardia....možda je neki coreopsis....Confused
Što je da je, baš su lijepe!Thumbs%20Up
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 23:31

Cure...meni se čini da ovo na slici nisu margarete nego gaillardia....ima ta biljka i svoj "narodski" naziv ali ga se trenutno ne mogu sjetiti! Malo proguglajte pa usporedite...Wink

...a kad malo bolje pogledam, možda nije niti gaillardia....možda je neki coreopsis....Confused
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 23:06
Hvala ti na odgovoru za margarete.
Kod nas se gladiole naravno vade, ali na moru..... morati češ cure iz Dalmacije pitati.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 23:00
imam pitanje moaju li se lukovice gladiola vaditi? naime moje ove godine nisu ni cvale..pa da ih probam izvaditi pa posaditi poslije ponovo...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:44
za pocetak hvala na posijeti...
a neznam jesu li jednogodisnje...jos  uvijek mi stoje u vrtu al mislim da ce se posusiti...pa vjerojatno spadaju u jednogodisnje. a vrtne su i kad pocnu cvasti evo do sad ih jos imam a sadila sam ih na proljece...inace su zahvalne...ne treba im puno paznje a daju krasnoe cvjetice...
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:36
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

sarene margaretice koje su mene odusevile... 
Bila sam sinoć u tvome vrtu, ali morala sam se danas vratiti jer me zanimaju ove margaretice. Naime bila sam na temi margarete danas i vidjela sam različitog cvijeća pod istim imenom i onda sam se sjetila tvojih. Jesu to vrtne? Jednogodišnje ili trajnice?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:26
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

kak je dobra ova;

jel to lijepa kata? ili?
-----------Koja je ovo ljepota Shocked
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.