Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 272> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoya a sad lijepo opet u vrt inešto grebuckaj
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ljudi, dobro sam, toliko mirna da mi se svi čude. Imala sam i gorih situacija u životu.
Bila sam i u jarku kraj cijevi i u vrtu, sadila, sijala, dočekivala majstore koji će vući novi razvod, telefonirala, radila puno na poslu i sad idem kući zagrliti svog mezimca sina, pomoći u radovima mojoj nježnoj princezi kćeri, zagrliti muža, srediti kuću i sutra idem u Ičiće brati prijateljima masline.
Nema stajanja!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tako i treba, biti jači od problema
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Drago mi je da si bolje,i da se bude sve riješilo
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svima
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad si u bribirskoj šumi odite vidjeti "oči vinodola" nećet požaliti, a i Primorka ti je tamo negdje blizu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala, Triša, od kad si stavila one slike stalno mislim na to, ali neću imati vremena, a ako bude kiša bit će puno manje šetnje.
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bribir i Senj nisu Rijeka, pa možda budeš imala sreće. Jer predviđaju kišicu na Riječkom području i u unutrašnjosti, t.j. okolici Rijeke.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jeste li što riješili sa cijevima?Danas kad sam prolazila sam vidjela na samom ulazu u kuću nekog sa vrtnim kolicima ili nisam dobro vidjela. Nadam se da nisi puno biljaka morala premjestiti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mislili smo da smo sanirali, ali je cijevi izgleda pukla sada na drugom mjestu i opet polako curi. Mislim da nam sutra dolaze bageri i da ništa od moga lumpovanja. Ne želimo ponoviti onaj trošak!
|
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
ajme koma, nadam se da ćete to brzo riješiti...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja držim fige...................problemi i samo problemi............
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hoya drz se! sve prolazi pa ce i to... makar nam se koji puta ne cini tako
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
drzi se...i nadamo se da ce ti se brzo rijesiti...
|
|
![]() |
|
Hvala svima koji me bodre i daju mi snage
![]() Dio moga dvorišta više nije ni slično onome na slikama, a sutra bageri ruju dio na koji sam se i ovako uvijek žalila!
Eto, u svakom zlu ima nešto dobro.
Zahvaljujući ovoj situaciji moj će ulaz dobiti formu koju sam željela.
Sutra samo moram spasiti biljke kojima ste me darivale i kamen koji sam dovlačila iz Dalmacije.
Sve ostalo nije važno.
Idemo naprijed!
|
|
|
|
![]() |
|
Je li ti mogu što pomoći sutra sam do 12 kući?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hoya, šta reći nego drži se
![]() |
|
![]() |
|
Smrcko, pa to što me bodriš najveća mi je pomoć! Hvala ti, sura posla imaju strojevi! Kat.rea, kupili smo loše napravljeno, ali je bilo skriveno u zemlji. Sad će ići pijesak, cijevi u cijevi (izolaciji), pa opet pijesak. Da vidiš kako sam puno toga naučila ove dane!
|
|
|
|
![]() |
|
Di si?
![]() Iz vaše tragedije se ja učim što i kako napraviti. Kod mene će miševi sad pa sad izgrickati cijevi ![]() Žao mi je, kad misliš sad ide prema gore nešto se dogodi. Ali dobro je da šteta nije gora, ovo se i nekako da sanirati. Bit će dobro sve ![]() I da preokreni to na ono što će biti od koristi, imat ćeš šansu preurediti vrt ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pa divim ti se... Nisi klonula duhom i to je najvažnije...
Kao što smrcko kaže, imaš šansu za preurediti vrt sada...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |