Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 272>
Korisnik
Poruka
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 13:37
Hoya a sad lijepo opet u vrt inešto grebuckaj to će ti dati novi poticaj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 15:29
Ljudi, dobro sam, toliko mirna da mi se svi čude. Imala sam i gorih situacija u životu.

Bila sam i u jarku kraj cijevi i u vrtu, sadila, sijala, dočekivala majstore koji će vući novi razvod, telefonirala, radila puno na poslu i sad idem kući zagrliti svog mezimca sina, pomoći u radovima mojoj nježnoj princezi kćeri, zagrliti muža, srediti kuću i sutra idem u Ičiće brati prijateljima masline.

Nema stajanja!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 15:35
Tako i treba, biti jači od problema. Netko bi svoj ne novčani problem promijenio za tvoj koji se da ispraviti , jer je tvoj rješiv.smile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 15:59
Drago mi je da si bolje,i da se bude sve riješilo
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 16:19
Svima smile78 , i došla sam kući pa da nastavim: idem u subotu u Bribirsku šumu na rođendan našem prijatelju; ako ne bude kiše u nedjelju sam u Senju. I ako zaista završim tamo vidjet ću našu R.Saru - i ima li većeg zadovoljstva od druženja sa predivnim ljudima kojima smo okruženi u svojoj blizini i na ovom forumu. Još jednom svima smile78  .
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 16:49
Kad si u bribirskoj šumi odite vidjeti "oči vinodola" nećet požaliti, a i Primorka ti je tamo negdje blizu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 17:12
Hvala, Triša, od kad si stavila one slike stalno mislim na to, ali neću imati vremena, a ako bude kiša bit će puno manje šetnje.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 18:52
Bribir i Senj nisu Rijeka, pa možda budeš imala sreće. Jer predviđaju kišicu na Riječkom području i u unutrašnjosti, t.j. okolici Rijeke.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 00:08
Jeste li što riješili sa cijevima?Danas kad sam prolazila sam vidjela na samom ulazu u kuću nekog sa vrtnim kolicima ili nisam dobro vidjela. Nadam se da nisi puno biljaka morala premjestitiCry
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 08:28
Mislili smo da smo sanirali, ali je cijevi izgleda pukla sada na drugom mjestu i opet polako curi. Mislim da nam sutra dolaze bageri i da ništa od moga lumpovanja. Ne želimo ponoviti onaj trošak!

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 09:30
ajme koma, nadam se da ćete to brzo riješiti...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 16:56
I ja držim fige...................problemi i samo problemi............Wacko
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 18:01
hoya drz se! sve prolazi pa ce i to... makar nam se koji puta ne cini tako 
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 20:49
drzi se...i nadamo se da ce ti se brzo rijesiti...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:21
Hvala svima koji me bodre i daju mi snagesmile78!
Dio moga dvorišta više nije ni slično onome na slikama, a sutra bageri ruju dio na koji sam se i ovako uvijek žalila!
Eto, u svakom zlu ima nešto dobro.

Zahvaljujući ovoj situaciji moj će ulaz dobiti formu koju sam željela.
Sutra samo moram spasiti biljke kojima ste me darivale i kamen koji sam dovlačila iz Dalmacije.
Sve ostalo nije važno.

Idemo naprijed!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:47
Je li ti mogu što pomoći sutra sam do 12 kući?Smile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:48
Hoya, šta reći nego drži se smile78. Stavljate li vi pijesak ispod cijevi? Ustvari trebalo bi i ispod i iznad cijevi......
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:59

Smrcko, pa to što me bodriš najveća mi je pomoć! Hvala ti, sura posla imaju strojevi!

Kat.rea, kupili smo loše napravljeno, ali je bilo skriveno u zemlji. Sad će ići pijesak, cijevi u cijevi (izolaciji), pa opet pijesak. Da vidiš kako sam puno toga naučila ove dane! 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:08
Di si?smiley1727.gif

Iz vaše tragedije se ja učim što i kako napraviti. Kod mene će miševi sad pa sad izgrickati cijeviConfused

Žao mi je, kad misliš sad ide prema gore nešto se dogodi. Ali dobro je da šteta nije gora, ovo se i nekako da sanirati. Bit će dobro sve

I da preokreni to na ono što će biti od koristi, imat ćeš šansu preurediti vrtsmile78
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:47

Pa divim ti se...

Nisi klonula duhom i to je najvažnije...
Kao što smrcko kaže, imaš šansu za preurediti vrt sada...
smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,188 sekundi.