slikice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 29> |
Korisnik | ||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prekrasna ti je dipladenija..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
|
Užasno se mučim sa slikama , sve sam zaboravila... i novi comp ...ali biti će.... ![]() |
||
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
Dugo te nnije bilo Zvonkice.Daj nam još slikica.
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Zvonkice, baš mi je drago što vidim tvoje nove slike
![]() Imam i ja onu penjačicu, moja je dipladenija (tak nekak, lomim jezik ![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Mandevila ti je predivna -nemam riječi
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Škrtico!
![]() ![]() Daj stavljaj opet velike slike.
Šteta je ne vidjeti dobro raskoš boja u tvom vrtu!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
|
a bune me ti nazivi ali pojavila se i santavila , ma nije važno ali drago mi je da znaš što moram sada ![]() s njom , kako će zimovati ... |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Zvonkica, krasne su ti biljčice, a mandevillu bi trebala spremiti u svijetlu negrijanu prostoriju gdje temperatura ne pada ispod 10 stupnjeva zimi.....ne bi je bilo prikladno staviti na zimovanje u prostoriju sa centralnim grijanjem....tijekom zime minimalno zalijevati tek kad je zemlja jako suha i kad se lišće opusti (ako nebude palo sa biljke). Ako list padne..na proljeće će potjerati nove. Ukoliko bude imale dobre uvjete na zimovanju, još dugo bi trebala cvasti...
Slika koju si stavila je relativno mala, ali meni se nešto čini da je to dipladenija...mandevile imaju puno veći, mekši i okruglastiji list, a ako su kod ove tvoje listići nešto manji, čvršći i špičasti na vrhu, onda je dipladenija. No svejedno, koja je....za prezimljavanje traže iste uvjete..
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Predivno. Ima nekoliko prekrasnih slika.
|
||
![]() |
||
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
|
jako lijepo cvijeće i sve ostalo
|
||
![]() |
||
|
Hvala Mamaa,trudimo se a MM prenesem komplimente. Sada se ozbiljno spremamo urediti vrt na njegov način.Tako mi je obećao.Veselim se proljeću.
![]() jučer donešeno iz šume, kukurijek i prvi šafran ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
Zvonkica svaka čast, nema čega nema... prekrasno, čestitke mužu na vrteku s crijepićima (žlijebovima ak se ne varam?).
Uglavnom
![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
ja krenula...cekam da se otvore slike
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Boje ne škode pa ajmo u šetnju:
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
to mi je žao čuti ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
Hvala, oprosti što odgovaram sa zakašnjenjem, nije me bilo.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |