slikice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 29> |
Korisnik | |
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a bune me ti nazivi ali pojavila se i santavila , ma nije važno ali drago mi je da znaš što moram sada ![]() s njom , kako će zimovati ... |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Škrtico!
![]() ![]() Daj stavljaj opet velike slike.
Šteta je ne vidjeti dobro raskoš boja u tvom vrtu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mandevila ti je predivna -nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Zvonkice, baš mi je drago što vidim tvoje nove slike
![]() Imam i ja onu penjačicu, moja je dipladenija (tak nekak, lomim jezik ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dugo te nnije bilo Zvonkice.Daj nam još slikica.
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Užasno se mučim sa slikama , sve sam zaboravila... i novi comp ...ali biti će.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasna ti je dipladenija..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme draga pa to je na "satelitu ono što si pričala, samo da znaš i ja naručila tanjur na "velesajmu" (čitaj smetlištu).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
žao mi je što se ne vide kaktusići i ostalo ali satelit je već sada u zraku od snažne pampasice !
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Zvonkice, dugo te nije bilo, ali vratila si se sa stilom...
Da j da vidimo taj tanjur ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala Lantana, čast mi je od tebe dobiti kompliment...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
konačno sam uspjela povećati slike , ovo je Eros !!!!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo Zvonkica, čestitam na uspjehu. Super fotke.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo, bravo, a sad samo vježbaj dalje, nemoj sada stati jer ćeš opet zaboraviti
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |