Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 249250251252253 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 10:29
Moram potpisati Bergeniju, slika je stvarno posebna, vrijesak prekrasan.
A i onaj bobičasti sukulent, stvarno zanimljiva biljčica krasnog cvjetića Clap

.....i tko bi rekao da je prošlo već godinu dana....stvarno vrijeme brzo prolazi ...Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 09:09
Kako lijepo cvate krunica! Nisam još vidjela cvijet na njoj, sad mi je moja mala krunica od Bromi još draža, lijepo napreduje, a nadam se da će jednog dana i procvasti! Super je! ClapBig%20smile
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:31
Mislim da je ova sličica zasližila da se je vidi ponovo!
Ovo je nešto prekrasno!Uz to što je lijep cvjetak, jako si dobro uslikala ga!
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 19:40
Zanimljiv cvijetić.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 19:31
 Da to nije sukulent -ko onaj graškić sve okrugle ima bobice--------- a vidi cvijetića -meni nešto kažeš a od svagdje nešto izvučeš -
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 19:09
Jedan mali cvijetak, velik je 5 mm, procvao na ovom sukulentu - krunici

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 19:05
Anaida drago mi je da si se vratila, falile su nam tvoji pjesnički komentari i slike tvog vrta i cvijeća. Hvala na lijepim riječima, a vrijsak je pravi div i lijepo ga je vidjeti.

Kontesa samo ti navraćaj, a ja ću se potruditi da vam zima prođe brže uz malo cvijeća i sunca s juga.

Korijenko baš su lijepo zvučale ove tvoje riječi, i ja se sjećam kad sam tek došla na forum da sam prvo zapazila tebe, a nadam se i želim da se jednom i upoznamo Hug

Baka smile78

Znala sam Niho da ćeš se ti odmah zaljubiti u njega Wink, a što jedeš, da ne padneš u nesvjest LOL
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 18:20
-------Pa nisam sad rekla da me ubiješ od ove ljepote. Ma svaka čast smile212Sijedim -jedem i uživam u njemu
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 16:16
Ovaj divlji vrijesak je bome "kapitalac". Prelijep kao uostalom sve tvoje biljke i biljčice!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 14:25
Lantana, nismo se ni okrenuli a već nam je pobjegla ova godina dana krasnog druženja s tobom na forumu. Ja sam uživala u dopisivanju, ćakulama, šetnjama tvojim vrtom, u pogledima na bračko more, u svakom cvijetu ča si nam ga pokazala, u tvom cvijeću u mom vrtu - u mom cvijeću u tvom vrtu...... i sad bi stvarno voljela da nam se na jednom budućem druženju pridružiš pa da te i uživo upoznamo......Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 14:08
draga Lantana, šaljem ti veeeliki zagrljaj i cmoksu smile79
od jeseni do proljeća sam nekako najviše u tvom vrtu jer kod tebe cvijeće cvate cijele godine i boje tvog vrta mi uveseljavaju jesen i zimu smile128
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 13:41
Lantana.. I ja sam natrag tu, doputovala iz svijeta! Kod mene u vrtu mraz, mraz - ali sam kamenjar u cijelosti prekrila borovim grančicama i nadam se da će sve tvoje biljkice preživjeti. Kod tebe unatrag par dana svega - ljepote i tuge.. Riječi ne pomažu puno, ali ipak donesu bar jedan uzdah olakšanja uz niz uzdaha tuge. I taj jedan je vrijedan.. A vrijesak je divan! Ova posljednja slika kao neki san - ispred i iza bijelo, čupkavo, nježno..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 13:32
smile79 svima.

Niho ja tebe uvijek slušam pa evo jedne interesantne biljke koja sada kod mene cvijeta. Divji vrijesak, ovaj je ogroman

život je more
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 12:19
Cry
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 11:01
Idemo dalje ---------------hajde još neku lijepu biljku postavi da imam u čemu još uživati ----pa može i onaj magosmile96-meni je sve kod tebe predivno
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 23:06
htjedoh nešto reći, ali ne pronađoh riječi...
smile78
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 22:55
smile79želim ti mirnu i ugodnu noć.....
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 21:51
Hvala vam drage moje svima smile79 i na smajlićima, i na lijepim riječima i na aranžmanu, i na svemu...

život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:27
Stisnulo mi se grlo i zaboljelo me u prsima, Lantana.
A kako tek tebe boli ! I ništa ne pomaže! I nikako da prestane! i nikad neće prestati!
Ostat će zauvijek tvoja beskrajna ljubav i beskrajna tuga.
U mislima sam s tobom večeras, grlim te i molim za tebe!smile79
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 17:56
lantana hug console kez_04smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 249250251252253 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.