Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 249250251252253 370> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moram potpisati Bergeniju, slika je stvarno posebna, vrijesak prekrasan.
A i onaj bobičasti sukulent, stvarno zanimljiva biljčica krasnog cvjetića
![]() .....i tko bi rekao da je prošlo već godinu dana....stvarno vrijeme brzo prolazi ...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kako lijepo cvate krunica! Nisam još vidjela cvijet na njoj, sad mi je moja mala krunica od Bromi još draža, lijepo napreduje, a nadam se da će jednog dana i procvasti! Super je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Mislim da je ova sličica zasližila da se je vidi ponovo!
Ovo je nešto prekrasno!Uz to što je lijep cvjetak, jako si dobro uslikala ga!
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Zanimljiv cvijetić.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Da to nije sukulent -ko onaj graškić sve okrugle ima bobice--------- a vidi cvijetića -meni nešto kažeš a od svagdje nešto izvučeš -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jedan mali cvijetak, velik je 5 mm, procvao na ovom sukulentu - krunici
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Anaida drago mi je da si se vratila, falile su nam tvoji pjesnički komentari i slike tvog vrta i cvijeća. Hvala na lijepim riječima, a vrijsak je pravi div i lijepo ga je vidjeti.
Kontesa samo ti navraćaj, a ja ću se potruditi da vam zima prođe brže uz malo cvijeća i sunca s juga. Korijenko baš su lijepo zvučale ove tvoje riječi, i ja se sjećam kad sam tek došla na forum da sam prvo zapazila tebe, a nadam se i želim da se jednom i upoznamo ![]() Baka ![]() Znala sam Niho da ćeš se ti odmah zaljubiti u njega ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovaj divlji vrijesak je bome "kapitalac". Prelijep kao uostalom sve tvoje biljke i biljčice!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lantana, nismo se ni okrenuli a već nam je pobjegla ova godina dana krasnog druženja s tobom na forumu. Ja sam uživala u dopisivanju, ćakulama, šetnjama tvojim vrtom, u pogledima na bračko more, u svakom cvijetu ča si nam ga pokazala, u tvom cvijeću u mom vrtu - u mom cvijeću u tvom vrtu...... i sad bi stvarno voljela da nam se na jednom budućem druženju pridružiš pa da te i uživo upoznamo......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Lantana, šaljem ti veeeliki zagrljaj i cmoksu
![]() od jeseni do proljeća sam nekako najviše u tvom vrtu jer kod tebe cvijeće cvate cijele godine i boje tvog vrta mi uveseljavaju jesen i zimu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana.. I ja sam natrag tu, doputovala iz svijeta! Kod mene u vrtu mraz, mraz - ali sam kamenjar u cijelosti prekrila borovim grančicama i nadam se da će sve tvoje biljkice preživjeti. Kod tebe unatrag par dana svega - ljepote i tuge.. Riječi ne pomažu puno, ali ipak donesu bar jedan uzdah olakšanja uz niz uzdaha tuge. I taj jedan je vrijedan.. A vrijesak je divan! Ova posljednja slika kao neki san - ispred i iza bijelo, čupkavo, nježno..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() Niho ja tebe uvijek slušam pa evo jedne interesantne biljke koja sada kod mene cvijeta. Divji vrijesak, ovaj je ogroman ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Idemo dalje ---------------hajde još neku lijepu biljku postavi da imam u čemu još uživati ----pa može i onaj mago
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
htjedoh nešto reći, ali ne pronađoh riječi...
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje svima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Stisnulo mi se grlo i zaboljelo me u prsima, Lantana.
A kako tek tebe boli ! I ništa ne pomaže! I nikako da prestane! i nikad neće prestati!
Ostat će zauvijek tvoja beskrajna ljubav i beskrajna tuga. U mislima sam s tobom večeras, grlim te i molim za tebe!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 249250251252253 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |