Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Korisnik | |
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno, predivno, predivno!
|
|
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...nije me bilo par dana, barem ne aktivno, stoga vam puno i od srca hvala što neprekidno posjećujete moje galerije
![]() ...draga Bjonda, prije svega dobro nam došla i dugo se družila s nama, hvala ti komplimentima, a nadam se vidjeti i tvoje radove
![]() ...draga Rosa2, hvala ti puno, i meni je taj jako drag, jer su školjkice doista autentične i vadjene vrijednim rukama MM i MPK
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
evo i mene u tvome carstvu radovi su ti fantasticni posebice onaj vjencic sa skoljkicama bas po mome gustu |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
ove čarapice su famozne!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Drage moje...stvarno me činite sretnom, volim svaki vaš komentar, pohvalu, primjedbu...sve to znači da me redovito posjećujete u ovim mojim kutićima, hvala vam na tome, a posebno sam ponosna, i neka se moje stalne i drage su-kreativne cure ne nadju povrijedjene, kada mi u galeriju svrate naše drage "cvjećarke"....hvala vam od srca svima, a i poimence drage Retriver Sara, Shasha, Anaida, Lula...svima veeeeelika pusa
...draga Shasha, to s kalupima je teško u ovo doba godine, obično već planu ili ako su ih rasprodali, uglavnom baš i ne naručuju nove... u Zagrebu ih uglavnom ima najviše u Chemacu, Lumosu, NB-Hobby artu...a svi imaju i web dućane, možda bi se još nešto našlo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() Svi su mi lijepi, ali ovaj mi poseban...a onaj plavi mi je onako drag zbog onog vražičak osmijeha...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivni radovi, zaista!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve redom je prelijepo no ovaj zadnji vijenac je poseban a anđelići,svi redom preslatki.
![]() Nikako da nađem kalup za ove anđele.Našla sam za onog velikog i za onih 6 različitih no toga nikad nema.očito je velika potražnja za njim.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Primavera,
uživala sam pregledavajući tvoje radove koji su me poptpuno očarali.
Što da izdvojim, sasvim neponovljivo originalne čarapice, krasne vjenčiće?
Ili možda čarobne lutkice i nježne anđelčiće, koje jednostavno obožavam.
Čestitam ti od srca i nadam se da ćeš nas još razveseljavati svojim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
anđeli su mi tako prekrasni...ti i jedan sveprisutni motiv kao što je anđeo učiniš svojim i tako posebnim....
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Prekokrasno
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sve redom mi je preprekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
svaka čast prekrasno, od čega su im krila, pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Prekrasni anđeli. Pogotovo ovi sneni.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni anđeli od odljevaka do lutkica!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
joj šta reći kad su anđeli u pitanju osim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |