mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 100> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam se malo vratila koju str. unazad i pala na dupe od one božićne teglice za cvijeće. fan-ta-sti-čna je!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mare postala si prava umjetnica, da čovjeku stanu oči
![]() ![]() Trebala bi se i ja baciti na umjetnost. Ali tek kad popakiram sjemenke ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala smrckice
![]() organizirat ćemo jedan brzinski tečaj pa da nam se i ti pridružiš
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
To bi stvarno trabalo, čini mi se komplicirano.
Bilo je u Lidlu zgodnih stvari za umjetnike ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da??? a ja tako rijetko idem u lidl.Zadnji put sam kupila malu klupicu,u Slavoniji bi rekli šamlicu.Sad čeka da me pukne inspiracija pa da ju "ušaram"
![]() |
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Bok Mare!Dala sam si vremena pa pregledala radove i jako mi se sviđaju!Ja imam jednu jedinu u stvar u salvetnoj tehnici i to je radila moja kćer.Ali kad vidim što radiš dobivam volju,a na pamet su mi naravno pale tegle za cvijeće(mogu li biti vani možda?).Što misliš bi li mogla tom tehnikom ukrasiti tegle?Evo veliki pozdrav iz Jadranova(kraj Crikvenice) i hvala na dobrodošlici!!!
|
|
![]() |
|
Sinko najprije da ti se zahvalim na trudu i volji da pogledaš šta sam dosada radila.
![]() A Jadranovo nije daleko pa bi nam se mogla i pridružiti na nekoj kavici koju organiziramo i odlično se zabavljamo.Pogledaj malo pod "Okupljanje forumaša"-Kava u Rijeci
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo i mene polaganim korakom kroz tvoje krasne radove..
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Malo sam zbunjena.. trazis li vodene bojice u olovci ili set akrilnih u tubi?
Ja sam svoje vodene u olovci (12kom) platila 33 kn. Ako zelis mogu ti provjeriti ima li ih jos, kupiti i poslati. Javi... pisi... ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Duda-L
![]() lluvia to sam se ja požalila koliko koštaju u Artu u Ri vodene boje u olovci.Komad 12kn,reče žena ne trepnuvši.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare ti sve kaj radiš radiš savršeno.
![]() Tako su mi slatke te tvoje male bočice, ja još uvijek čekam da mm mazne koju. ![]() |
|
![]() |
|
![]() MPS prije par dana doneo 15 bočica od orangine,možemo se dogovorit da tii pošaljem malo
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Može šalji orla pismonošu da to donese
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Jako lijep kompletić,volim salvete sa motivima masline.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() Vidiš kako si me prešla ...pa ti imaš platno ...jesi me jesi...onda ti je ostalo još tri izazova, hm ali sad ću ja biti malo bolji detektiv i pogledati malo bolje da se opet ne zeznem...Samo malo da razmislim
Platno ti je prekrasno
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kompletić ti je poseban, a ove tegletine za kaktuse...preslatke....baš se vidi da su za kaktuse , fakat se vidi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |