Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 113> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro jutro!
Kuham ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
marival dobro došla
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marival ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
veliki pozdrav svima
![]() evo jos jedne defnitivno navucene na decoupage ![]() prvi pocetni radovi su bili uspjesni ... i sad bi kao gustav cijeli stan u decoupage ![]() citam vas ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Je, sigurno bum svake nedjelje u 7 išla po hreliću na -10 vani
![]() Hrelić je više kao kinder jaje, odeš na blef pa kaj se nađe... Frendica ide u Berlin baš pa ću joj reći da i tam vreba okvire... Ona marka viva-decor ima nešto ovakvoga, ali tog vjerojatno nema u ponudi u MegaColoru... edit: ajme, sad i ja moram poput Izzy reći da ne reklamiram MegaColor (nisam još ni bila tamo nikad), ali zvala sam pitati i ženska je bila toooliko ljubazna i sve te okvire i dimenzije i cijene mi pobrojala i ispričala sve živo o asortimanu njihovom i planovima tak da si stvarno sami rade jako dobru reklamu, sve mi je bilo neugodno kak je susretljiva ![]() praktički imaju apsolutno sve od tog viva decor-a osim materijale za svijeće, to će tek dobiti (dobro, to me ne zanima baš ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znam sve, dijelimo očito iste fascinacije... Možda se isplati roviti po Hreliću i ići često, vjerojatno se naleti na nešto...
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Upravo to sam i ja čula što si sad prepričala
![]() Stvar je što bi ja nešto netipično što očito neću naći... Ja sam inače fascinirana svim onim željeznim vratima po zagrebu (hermann bolleovskim u opatičkoj i kamenita vrata pogotovo), ali takav okvir baš i ne mogu nabaviti ![]() Preostaje osmisliti neki pothvat za okvir i baciti se u zanatlije ako ne naletim na nešto... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kami, takvi okviri (posebice tih dimenzija) su jako skupi... Ja sam ljetos tražila nešto slično na Hreliću i nisam našla ni približno šta sam tražila, vjerojatno zavisi da li "potrefiš" kad imaju dobru robu!
![]() Možda da pogledaš kod staklara tj. uramljivača slika... |
|
![]() |
|
![]() ![]() pitanje svima... Di se mogu nabaviti onako neki vitičasti, gotičko-renesansni okviri veličine barem A3 papira, može metalni, gipsani, nije bitno? JeL ima tog na hreliću ili britancu? Kika, Magma home? Nije bitna boja jer bi ga posprejala ili pofarbala po potrebi, trebam za jedan origami pothvat frendici uokviriti... |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Cure drago mi je da ste se dobro provele, ali mi je žao kaj nisam mogla doći. A obzirom da vidim da se druga kavica bude uskoro organizirala poduzet ću sve korake da na nju dođem
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kami nisam bila u tramvaju u to vrijeme.
Morema, onda ćemo se dogovoriti za druge kavice, može i mobitelima, nije problem. Zaista mi je žao da si bila tamo a da se nismo vidjele....ali nadoknadit ćemo mi to uskoro.
![]() |
|
![]() |
|
a opće se ne čudim toj odredbi s obzirom kaj se sve nažalost događa u današnjem svijetu, ali naravno da šteta ne imati uspomene, meni su baš drage moje slavljeničke i blagdanske fotke iz vrtića... jedva čekam vidjeti tortu, čim stigneš stavi ![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Proljeće, a tražila u onoj dijelu bliže Savskoj kako si rekla. A bila sam i u onom dijelu prema parkingu, ali očito nisam dobro gledala. Više sam se bacila prema Savskoj. Baš mi je drago da ste se dobro provele, bude još prilika.
Dobar je prijedlog od Kami da se razmijene mob da ne bi bilo zabune. |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
kami, torta je ispala super, slikala sam je i budem je stavila u svoju galeriju. A što se tiče fotkanja u vrtiću sada je tetama zabranjeno da slikaju. Baš šteta.
|
|
![]() |
|
curke, samo prijedlog za ubuduće što se tiče kavica...
oni koji se ne znaju nek unaprijed razmijene brojeve mobitela za svaki slučaj ![]() šteta propuštenih prilika inače ![]() @proljeće: išla sam jučer tramvajem oko pola 6 (žurila na jedan drugi dogovor), a pored mene je stajala ženskica i meni sinulo da je istog opisa kao tvog za kavicu s foruma... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ups, saboravila sam spomenuti kolače od bake tatjane koje je napravila, ali i palačinku koju mi je izzy donijela čak iz Čakovca!!!
![]() Doduše, bila je sa sirom ali slatka, ali svejdeno me oduševila da me se čak i u Čakovcu sjetila.
Baka tanja tvoje kolače smo mama i ja na kraju pojele, muški dio ekipe nije imao baš pretjeranu želju, a mi ih nismo niti tjerale da ih pojedu.
![]() |
|
![]() |
|
Ajoooj morema kako mi je žao!!!
![]() tatjana i ja a poslije i izzy smo sjedile u onom dijelu prema parkingu ( za pušače)
![]() A ja sam cijelo vrijeme imala ogrnut smeđi kaput, baš iz tog razloga da me prepoznaš!!!
Da li si dolazila u taj dio ???? Sjedile smo za trećim stolom....
![]() Šteta što nas nisi našla, jer moram priznati da nam je bilo super, smijale smo se do suza, a poslije išle i u šoping sa bakom tatjanom.
I da...moram vam reći da je tatajna super gospođa a za izzy znamo već od prije da je super.
Znači, kavica je bila više nego ugodna a smijeha u obilju.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@morema: dobro jutro...
si možda pofotkala onu svoju papirnatu tortu za vrtić? ili ak imaš neku slikicu s proslave iz vrtića da se vidi torta ![]() |
|
![]() |
|
Dobro jutro svima,
Proljeće nisam te uspjela skužiti u Medi po tvom opisu. Bila sam od 16,35 negdje do 16,55 ali ništa. Jeste li bile poslije 17? Baš mi je bilo žao, ali biti će još kava, zar ne? ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Cure ja se tu moram ispričati neću doći na kavu danas jer idem na sprovod u 16 ali u mom selu, tak da se ne vraćam natrag. I baš mi je žao
![]() Sve vas pozdravljam, popijte kavu i za mene ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |