Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 104> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa star je već 4 godine, ako nemaš mogu poslati reznicu...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Evo i ja ču ti pohvaliti hibića, stvarno je predivan.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja znam kako ću tebi ništa ti ne brini a znaš šta ja dajem
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A meni spavaća puna kaktusa i sukulenti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Moram i ja pohvaliti hibiskus, baš je krasan i pun cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma tako je i meni niho...još jedino nemam u spavačoj sobi biljke..a ti samo govori šta hočeš nekako čemo mi to prešvercat..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma hibi ti je prekrasan .još malo kako sam počela gledati u neke pojedine biljke sva mi se čini da ću tražiti još mijesta po kući od vaših ljepotana me sve zaboli gledajući i diviti se
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala minimode na posjeti...
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hibi je pravi ljepotan!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Ma ja sam presretna što je procvao jer sam mislila da je propao jer nije dugo cvao a i listove je kasno potjerao.Draga fuksija ako se ne primi samo se javi pa čemo u proljeće ponoviti reznice.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hibiskus ti je krasan,moj isto danas ima jedan cvijet i par pupoljaka, jedina je razlika što je moj vani.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasne su ti krizanteme, a limun, kivi i zuti, pa crveni hibi su me naprosto odusevili.
![]() Reznice sto sam dobila od tebe od zutog hibija, izgleda da su stradale, jer su dugo putovale, samo jedna je malo krenula. ![]() Barem da mi se ta jedna reznica primi, bila bih jako sretna. Tebi se jos jednom mnogo zahvaljujem na lijepom gestu. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ali je zato cvijet prekrasan.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti mom vrtu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |