monna-1 - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala tebi što si nam pokazala sve tvoje kreativne divote, a posebno ti hvala na receptu za snijeg
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Draga Dorina, hvala ti!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna ova pločica mi je najljepša od svih viđenih dosada
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala vam od srca!
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Pridružujem se pohvalama..
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Lijep motiv...ali ponovno si pazila na svaki detalj i to me kod tebe posebno fascinira...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
fenomenalna plocica,prekokrasna je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
hvala na objašnjenju monna1.ova zadnja mi je diiiiivna.prekrasna slika
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ova pločica je definitivno fenomenalna
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je predobro! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala Iris! Drago mi je da si probala recept i da ti je dobar!
Danas jedna velika visilica:
![]() detalj:
![]() detalj:
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
monna predivni su ti radovi
![]() ![]() moram ti zahvaliti na onom receptu za snijeg....oduševljena sam s njim jer mogu sama regulirati koliko fin ili grub da bude hvaaaala
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Monna zaista ne mogu izdvojiti niti jedan tvoj rad kraj svih sam ostala otvorenih usta ..............od ljepote
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasan svječnjak...neviđeno....
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
mona predivno!
|
|
![]() |
|
Drage curice, hvala !
![]() @ ElzaBuba, ružice su od hladnog porculana
@ prila, na mjestu gdje sam htjela svjetlo sam skalpelom izrezala papir i onda zalijepila na čašu :)
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlično upotrebljene ružice.predivan svijećnjak,pogotovo kad se upali svijeća.stvarno fantastično
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ne mogu vjerovati, boca mi je bila favorit, ali svjećnjak me ostavio bez teksta.
Prava zimska idila, toliko lijepo urađeno i toliko stvarno.
Ružice si radila od čega?
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
monna sve sto radis je preprepredivno,tako i ova boca i svijecnjak,prekrasnooooooo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |