monna-1 - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pridružujem se pohvalama..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala vam od srca!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna ova pločica mi je najljepša od svih viđenih dosada
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Draga Dorina, hvala ti!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Hvala tebi što si nam pokazala sve tvoje kreativne divote, a posebno ti hvala na receptu za snijeg
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jedna vesela blagdanska visilica-slika: svi detalji su 3D, figurice koje vise ispod su od hladnog porcelana,a snijeg od stiropora :)
![]() detalj:
![]() |
|
![]() |
|
Monna ovo je stvaarrrnjooo prekrasno, ja više nemam riječi kakve ti radove proizvodiš i kakve te ideje okupiraju. Svaka ti čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
suuuper su ti visilice....plava mi je malko draža ali i ova je divna
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni je ova lijepa, ali ona plava visilica mi je do sada najbolja ovogodišnja na forumu!!!
Zaista....jednostavna i prekrasna!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Gle opet ideja sa stiroporom! I to pahuljice snijega, super! Izvrstan rad!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Koliko strpljenja,koliko truda i smisla za detalje je u tvojim radovima....moj naklon
![]() |
|
![]() |
|
Drage cure, hvala što me podržavate u blagdanskim kemijanjima!!!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme monna, nemoj mi to raditi! ovu pločice su apsolutno predivne.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,jako ljepo!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ajme,pa kako ja ovu temu nisam vidila ranije? sad sam pregledala sve od prve do zadnje stranice i ostala sam bez teksta kad sam vidjela koje fantastične radove imas!
|
|
![]() |
|
Hvala Anastazija, hvala Rose!
Završila sam novu visilicu: "Božićni prozor"
...kuglice su 3D, uživo izgledaju kao od stakla, medo od hladnog porculana :)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ženo draga ovo je savršeno,ti imas zlatne ruke!
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
pa ovo je nešto prekrasno, svaka čast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |