moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otkrila tajnu! veli photobuck da ih inaktivira nakon 90 dana! svima ili samo meni?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ne znam zasto nema slikica. ja ih nisam maknula... ma pogledat cu pa opet staviti. a ima i jos... mora sliknuti. nesto novo, nesto staro. i Trišin kosmos ima par novih cvjetova! neda se! ma cvate, cvate jos po nesto... nije bas gusto, ali u svakoj tegli koji cvjetic.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Agave su pre,pre,predivne!! Beba kao u priči
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Narančasta margareta je prekrasna.
Kako je priroda nepredvidiva, i meni je procvjetao žuti jaglac u žardinjeri ispred zgrade.
Bravo Hamara, lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Lijepe ružice,kaj kod tebe cvjetaju cijelu zimu?A sve u teglama isto cvate
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ruže su super, ali agava i palme su
![]() Daj molim te, sljedeći puta stavi koju slikicu palmi u prvi plan
![]() Koliko nisko se zimi kod tebe spusti temperatura?
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
lijepo-lijepo kod tebe hamara, išla sam prošetati od početka, međutim na početnim str. nema slikica- što se desilo? |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bogme hamara i kod tebe kao da je proljeće, pa sve još cvjeta. Znam da si se namučila spremajući biljke u kuću, ali vani još ima svega čemu se možeš veseliti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga, išla sam otpočetka "šetati" tvojim vrtom ali nema tvojih slika s početka teme, što se desilo?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo i rascvjetano
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ipak još imaš puno cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
meni su sad ruže ponovno prolistale i pune su mi pupoljki, bile su bolesne cijelo ljeto pa im sad valjda paše klima. Tvoja narančasta će bit krasna kad procvate
![]() Trebala bi ja riskirat jednu agavu i posadit ju u vrt da vidim ako bi opstala preko zime, tvojima očito paše jer je puna podmladaka
![]() Nježna ciklama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
i ti to nama skrivaš, jedva smo te uspjele natjerati da nam pokažeš tu ljepotu ha......
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
ako budes htjela - javi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hamara kako su ti Agave prekrasne-kako bi ih voljela tako vani držati isto
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ima još malo, ali drugi pu, žurim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ove ne
![]() i one se ne daju
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() nedaju se
![]() ni one
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |