renn |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
škrinjice su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ako ti to nazivaš"uhvatit malo vremena" šta bi nam tek pokazala da imaš vremena!Jako,jako lijepo!Ne može se jednostavno nešto izdvojiti iz toga i reći ovo je najljepše kad je sve tako dobro!Meni osobno je ona cvijetna škrinjica upala u oči,volim takve žive,cvjetne stvari a koliko mi se čini u kombinaciji je sa printom a i to volim! Lijepo,lijepo lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Evo me napokon!Sve vas toplo pozdravljam i zahvaljujem Slavi na javljanju.
Čini mi se da sam neke stvari stavila na svoje misto (moš mislit), pa da se ponovo uključim sa vama uljepšavati dane. Stvarno mi je užitak pogledati vaše radove, al iskreno rastrgana sam zadnje misece na sve strane, tako uz svu moju želju i znatiželju nisam mogla sudjelovati. Samo se nadam da se takav period ne ponovi (bolnica, doktori, blokade, kontrole...) meni dragoj osobi,(striko) što ne znaći da neće, te ću morati opet žrtvovati malo svog vrimena, al za "dobro" ništa nije teško. Evo nešto šta sam uspila , dok me nije bilo, (nije friško) a na vama je "prijeki sude"... |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Renn sve je lijepo ali mene a vidjela sam i mnoge druge osvaja ona tacnica sa čajnikom!
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Od srca vam želim puno zdravlja, sreće, ljubavi i zadovoljstva!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
I mene je kompletić osvojio,volim te romantične motive,a i tacna mi je posebna,kao i tegla prije i poslije.
|
|
![]() |
|
Hvala vam od srca!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Potpisujem Božicu,prekrasan je kompletić a bome i tacna s maslinama!!!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve mi je ok, ima puno radova,puno motiva, ali, ono što mi je naj, naj, naj je kutijica sa anđelima... predobar izbor motiva, predobar...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
poslužavnici i čajnik su ti predivni...te tacne su plasticne ili drvene?stvarno si jako uredno i lepo to uradila.cestitam
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super radovi.čaša-svijećnjak je odlična
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kad si sve to stigla napravit??
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Predivni raznovrsni radovi... ali padoh na kutijice...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nemam šta reči osim :
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Renn draga sviđaju mi se tvoji radovi...posebno mi se sviđa" tehnika" ukrašavanja ove posude za cvijeće. Vrijedna si ti ...vrjedna...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Uuuuuuu, koliko radova! Mene je osvojila čaša!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kutijice su fantastične!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |