OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 374> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O Bože pa ti imaš i grejp. Mogu misliti kako je ukusan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo opet bila ,vidila i ništa drugo doli
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je ista lantana u ljetnom i u jesenjem izdanju -
od narančaste do crvene boje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Neznam što me više kod tebe fascinira "voćarska sekcija" ili "cvječarska sekcija" ali u kompletu je sve prekrasno i preljepo.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Oduševili me novi sukulenti, predivni su, ali lantana je san snova, pa ustvati sam gadno pogriješila što sam svoje pospremila, trebalo je znati da će biti ovakvo vrijeme.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok, pozdrav tebi i svaka pohvala za agrume
![]() ![]() Lantana je divna...ako je to ona kakvu imam i ja...u početku je žuta, pa narančasta, pa na kraju žarko crvena. Moja je u tegli i isto je prekrasna i još uvijek cvate na južnom prozoru u dvorišnoj zgradi, a mogu si zamisliti kako je tek tvoja lijepa kad može biti posađena u vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo moje vesele police, na dvorištu je ali pod balkonom.
Božićni kaktusi počeli su otvarati cvjetove, to su novonabavljeni. Oni koje imam od ranije imaju male pupove i oni će stvarno pričekati Božić da procvatu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lantane, božićni kaktusi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja kažem: lantane, božićni kaktusi - prekrasno!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
moram ponoviti ali lantana je predivna i jedna od najljepših koje sam vidjela...božični kaktusi su mi uvijek lijepi ali ovako u skupini predivno
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je sve, lantana je preprekrasna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
totalno sam se izblesirala kad sam vidjela kakve imaš lantane WOOOW!!!
Polica je sve šarenija,šarenija i sve ljepša....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
dakle ne mogu vjerovati svojim očima, na svoj toj ljepoti, posebno lantana.......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasni su -joj bože pa tvoji svi vani -a moji u kući -a vidi kako mogu biti prekrasni-razne imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ohooo...bit će pelcera božićnih kaktusa......
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Nama kontinentalcima rastu zazubice na neke biljke koje bi rado vidjeli u svome vrtu. - ali neda baba zima! Zato zavirimo u ovakve vrtove pa se malo utješimo.
|
|
![]() |
|
Gazanije cvatu pomalo cijele godine, ali se cvjetovi otvaraju samo na suncu.
Danas je napokon granulo sunce, i - ovo njih ![]() ![]() Vidi Flavia kako sam je dobro udomila, sviđa joj se kod mene ![]() i jedna krizantema ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |