Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 104> |
Korisnik | |
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prošetah tvojim stranicama i sve je za 5 a žuti hibiskus je prekrasan...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Bromi, Triša, NichII, šaljem svima zimske pozdrave i
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super cvijeće, baš zgodne kombinacije, a klivia
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
clivia je prekrasna....
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepa je clivia, mada niti drugo cvijeće ne zaostaje
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Da procvala je i baš sam sretna da sam ju kupila..stvarno je prekrasan cvijet..nadam se samo da ću se znati dobro brinuti o njoj..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefi, pa procvala ti Clivia nova! Odlična je...ma fenomenalna!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na posjeti draga rain, mrvica je mali pas, nije jako velik, možda malo malo veći od tvog..
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Stefkaja,biljke su ti prekrasne,zdrave i njegovane,ali mrvica mi je famozan,kolko je veliki,tj mali?
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
no to se već zove skromnost
![]() |
|
![]() |
|
ma nije to baš tako u stvarnosti hanić..samo one neuglancane manje slikam..
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e da,krasne su ti bilke....mogla bi ti malo do mene glancat lišće
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Clivija ti je za 5, a i krumpirko, a i lantana, a i ... sve ti je lijepo - sve blješti, sve uredno ...
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti bigmamma,
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ne znam šta bi ti rekla, sve je već rečeno, svi su te pohvalili, mogu samo prepisat od njih. E, pa, prepisujem i potpisujem sve!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala niho, smrcko na posjeti..mome vrtu i mojoj kući..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |