Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaki put kad otvorim tvoju stranicu ostajem bez teksta. Predivni. Jedva ćekam da mi dođu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivni su jedan je ljepsi od drugog
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
svi su mi prekrasni, ne znam kojeg bi od njih posebno izdvojila!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Jao,kako su predivni, ne znam kojeg bi izdvojila, bila bi grehota!!!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...evo me natrag drage moje i ni manje ni više nego na 1000. postu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Kako je bilo na izložbi???? p.s. Primavera gdje si našla ove super smajliće???
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...a sad na posao... još malo kuglica, nikad ih dosta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...draga Bubi, izložba još uvijek traje, ali nažalost zbog mojih zdravstvenih problema kasnim s izlošcima, možda idući tjedan ipak uspijem odnijeti par andjela, a tvoji lete k tebi sutra ranom zorom, MPK će se za to pobrinuti
![]() a ove ostale sam dobila preko mog e-mail poslužitelja IncrediMaila, a probaj uguglati Smiley Central, pa će ti se otvoriti stranica... no, ne mogu ih (ili ne znam... ) svugdje koristiti.
|
|
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kuglice su san snova,a u ovu sam se zaljubila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kuglice su predivne
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kako si ti super! Napuniš 1000 postova i onda nas častiš kuglicama kao prava slavljenica!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Isusek skoro sam pala sa stolice...kakve prekrasne kuglice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kuglice su preljepe al plava je fenomenalna ,,predivna
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovdje sam dolutala slučajno, a ostala dugo, pažljivo sam pregledala i pročitala sve od prve do zadnje strane.
Predivne čarapice, maštoviti adventski vjenčići, kuglice i anđelčići prekrasni.
I mi smo jednom davno ostali bez primanja i pokušali, ali samo kratko jer očito nisam imala dara, stila, mašte, strpljenja, pedantnosti - svega onoga što tebe krasi.
Već mi sat vremena ne silazi blaženi osmijeh sa lica - eto toliko: oduševljena sam!
|
|
![]() |
|
Ma vi ste cure moje zaaaaaaakon
![]() ![]() ...Prila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme prekrasno. Ovaj s plavim anđelom mi je totalno drugačiji motiv i zato mi je i najdraži. Baš je divno. I ovi prvi su tako lijepo i uredno napravljeni. Ma svi....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() nadam se da se ovo neće dogoditi
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ajme, tek sad vidim ove kuglice........prekrasne su. posebno mi se sviđaju one plave......predivno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavera ti nas uvijek iznenadiš jednostavnom ljepotom, a ove su ti kuglice pogotovo s plavim angelekima prekrasne......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
moje misljenje o svojim radovima vec znas al ja jos jednom moram reci da me svaki put odusevis...imas zlatne ruke i dobru mastu...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |