Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 66> |
Korisnik | |
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To je drveni krug na kojeg se penje ruža penjačica
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno je nemam riječi -ma snijeg je fenomenalan na tako velikim prostranstvima -a de mi reci molim te šta je to okruglo na prvoj slici
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Malo zimskih fotografija iz mog vrta i okolice.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeko se prošetao mojim vrtom.
![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja bih konačno malo uživala i kod tebe, a ne da se smo kod mene "kavica" pije.
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Eto što ja pozitivno utječem na ljude, krenu istraživati pa nešto nauče ili se opet podsjete gradiva.
Ko zna možda na proljeće i ja posjetim Vučedol.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala kontesaa!
Ma ništ ne brini Tija
![]() Tko još razmišlja je li šala ispravna gramatički, povijesno i na bilo koji drugi način.
Eto samo si me potakla da malo proguglam i pročitam nešto o vučedolskoj kulturi.
Ja umalo nisam bubnuo da su oni bili praljudi kad, vidi vraga, oni živjeli prije nekih 5000 godina i bili homosapiensi, kao ja i ti. (OK, nisu imali internet, ali su bili kao i mi
![]() Tak da si ih ti točnije postavila na vremensku skalu. Unaprijedila si ih za 2-3 tisuće godina.
A ja ih unazadio za par stotina tisuća godina
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gogo svaka čast na ideji i izradi ćupa
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
...ma što bi ti bez mene ?
![]() (hvala na satu povijesti, skužila sam kakvu sam glupost napisala, ah ja sam samo žena, ali više se ne mogu ni na "plavušicu" izgovarati jer više nisam)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hehe, dobra si. Al vučedolska kultura je malkice starija od Rimljana. Možda siroti nisu ni znali za vino
![]()
Zadnji put sam bio na Vučedolu kad sam bio visok otprilike kao taj moj ćup.
![]() Vidiš, mogao bih se jedan dan zaletit da vidim je li taj lokalitet obnovljen nakon rata.
Nekad je to bilo prekrasno izletište za radničku klasu ovih krajeva, hehe. Slično kao Jankovac, Zvečevo, Velika, Kamensko s onim ogromnim Bakićevim spomenikom narodu Slavonije (U to vrijeme je to bila najveća apstraktna skulptura na svijetu. No tijekom rata je završila kao sekundarna sirovina
![]() Neka od izletišta su obnovljena, a neka su još uvijek zgarišta, nažalost.
Znači morao bih malo do vučedola kad se smiri vrijeme. Dobro da si me podsjetila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ćup čim duže gledam sve mi je ljepši i zbilja ne izgleda ko "ovogodišnja proizvodnja" meni ti to više liči na neku bucastu amforu u kojoj su Rimljani stavljali crno vino ili maslinovo ulje. Ma jesi ti to nama podvalio neki nalaz iz Vučedola???
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Pogledala sam kako si detaljno napravio cup.Svaka cast, bilo je to dosta posla
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Mali Gogo....čestitke za ćup |
|
![]() |
|
Znaš što frajeru nisi fer, osjećam se sa svakom slikom ko da mi pozivnicu šalješ. Ali svejedno popiti ću ja kavicu jednom na onoj terasici. Ćup je prekrasan, probaj ukomponirati i šarenolisni bršljan.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zvat ću te kad zapnem u izradi, budi mi blizu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gogo majstore!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala!
Sad maćuhice za zimu i rano proljeće, a iduće godine slapovi surfinija. To bi moglo bit jako zgodno za vidjet.
|
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako mi se sviđa ćup, svaka čast na izradi..još kad dođu mačuhice bit će za 10.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo ga, ćup ofarban i postavljen na mjesto. Još samo moram posadit par maćuhica da ga krase ovu jesen.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I meni se sviđa ćup, sad me interesira gdje će mu biti mjesto, kako će se sa čime ukomponirati ali i to ćemo mi vidjeti Majstore
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |