Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 104> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasna ti je orhideja ali definitivno nije cimbidium-budem pogledala malo knjige ali cimbi sigurno nije
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Bako one slike su još iz vrta, neven je neumoran..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Orhideje prave ljepotice
A one vrtne biljke su prekrasne i pravi melem za oči nas koji smo zatrpani opet snijegom ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Orhideje su prelijepe.
![]() Samo su me zbunile one dvije biljke u vrtu. Što su to sad snimane ili ljetos?
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
orhideje su prekrasne.....svaka čast na njezi....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
polomih jezik dok sam pokušavala izgovoriti cimbi...pa je na cimbiju i ostalo, baš je posebna ta orhideja
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Stvarno prelijepe orhidje. A ovu zadnju, cimbnešto prvi put vidim i prekrasna mi je.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala na pohvalama za moju cimbi, hvala na savjetima..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefi, prekrasna je cimbi! Divne nježno roze boje (bar mi se čini na slici da je roza...). Uglavnom fenomenalna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sviđa mi se onaj mali borić u vrtu,baš si i ja takvog mislim nabaviti,a orhideje su ti jedan veliki
![]() |
|
![]() |
|
Joj hvala vam svima, ovo je prva orhideja te vrste i nadam se da će preživjeti..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek isponova iznenadiš prekrasnim i zanimljivim biljkama, bravo, krasne su ti
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
stvarno lijepe orhideje, nježne boje i u lijepom okruženju...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja sam stavila komentar jutros, a ne vidim ga!
Ponovit ću: Predivna kolekcija orhideja! Još jedna tema u kojoj je obilje lijepoga!
|
|
![]() |
|
Hvala niho..
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kako je ovo prekrasno --lijep cvijet ima
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Mari, ako se nešto dogovorimo stižem i ja..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo!lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |