piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 33> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kutija je fantasticna
![]() super kao i sve do sad.... ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Potpisujem Otok : "mozda je cist obicna, ali je cist prekrasna"
Bravo ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lijepa škrinjica.......potpuno te razumijem i mene je ulovilo to špricanje......jednostavno i efektno se postiže starinski štih.......
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Cure,hvala vam
![]() Izzy,ti i Kaća ste glavni krivci za špricanje...navukla sam se ko neki drogeraš na ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve bolje i bolje...znamd a to kažem kod svake sljedeće škrinjice, ali, to je jednostavno tako....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lijepa škrinjica! I nije "obična"!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slaaaatko... Vidim da te puklo špricanje! Neka, neka...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
možda je čist obična, ali je čist prekrasna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ajoj,ovo je sa egiptom mene stvarno osvojilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
piramida viđenje egipta ti je ludilo ispalo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
aaaa, super škrinjica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
piramidal prekrasno, baš mi je ta škrinjjica super onak praf starinski....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cure,hvala vam puno,šaljem vam veliku
![]() Kami nemam ti printer,to mi bratić isprintao jednu slikicu,tako da mogu samo gledati motive Egipta,ni šablonice ne mogu da isprintam...jednom bude i to. Slavica,ni ja ti nisam bila na nikakvim tečajevima jer u Zagorju toga nema,ali kak ti je Kami rekla,imaš na forumu temu,pa malo pogledaj,a i nije teško...samo šmirglaj ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni ovaj tanjur izgleda kao da je pronađen u nekoj piramidi......izvrsno si postigla efekt starine......šteta da je slika mutna ali i ovako se naslućuje
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Slavica08: prokopaj malo, ima na forumu stara tema o shabby "tehnici" u nečijoj galeriji
![]() piramida: evo da te motiviram da nekaj lijepo egipatsko, ženstveno s kleopatrovskim uzorkom napraviš i mogla bi si čak izrezati kakvu šablonicu s onim famoznim simbolom horusovog oka ![]() članak o tome kako je egipatska šminka imala korisne zdravstvene učinke, a mi se današnjom kozmetikom trujemo ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Draga Piramida... tacna ti je fenomenalna... malo je mutna, ali izgleda jaaako staro i jako originalno
![]() Moje iskustvo rada sa staklom: motiv na suhu povrsinu i onda ljepikom preko njega... kad se dobro osuši onda boja... i nikada mi boja nije probila, a radila sam dosta stakla. Eto, mozda pomogne. |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |