Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 137> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobar, baka, dobar. Al ja bi rađe opet malo onog ispod kruške!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
----------- Sine ne možeš na dvije samo na jednu da znaš ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma kaj bi se opametila! Samo ti s nama, baka, gledaj Marine bananke.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma hvala ti na bijelini Mari meni je preko glave -nikad otići -nemogu dočekati bar polovinu februara jer znam eto proljeća -------i dolazi cvijeće ali i zima ima svoji čari ,meni je ovo predivno
|
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bigi ,čini mi se da je ipak licitacija prošla
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Silvek onaj zalazak sunca je zbilja bio u nekom posebnom trenutku,zapravo je pogled na istočnu stranu,a ono svjetlo je odraz na nebu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Zalazak sunca je prekrasno ulovljen, svaka čast
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baka meni je najgore ovo doba sada
![]() depresivno i tmurno,pa još čekati da prođe veljača,pa da barem provire prve visibabe svoje glavice,i jaglaci e a kad procvatu ljubičiće ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
cure dsjte se skockajte
![]() baka pa mislila sam kako si se ti barem opametila ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo Mari za sve...
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma za tebe ću iznijet fotelju i to antikvitetnu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bože kakva ruža
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mari, sve ima svoje čari. I bjelina i ljetne boje. Najtužniji je onaj prelazak: kasna jesen, rana zima, kad je sve podosta pusto.
Sreća pa postoje kućne biljke da nam malo uljepšaju okolinu.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kod tebe banane rastu kao da si negdje u Africi
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mari pozdrav Kutini iz Bola, nego di su te banane...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Voljela bih sjesti na ovu stolicu u tvom vrtu i diviti se svemu, no malo ću još pričekati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |