Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danima,kad god imam vremena proučavam ovaj forum ,i svaki put se iznova oduševim količinom talenta kojeg svaka od vas ima . Na tvojoj sam se stranici jutros zadržala jer vidim da si se ti kao i ja opredijelila za uređivanje namještaja.Od neki dan obnovila sam opet malo"uređivanje"malih predmeta jer su me na to potakle sve ove darovite ženskice.Tebi sve pohvale!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
stolica je predivna odličan izbor boja. ja sam u tu boju neki dan obojala naslon stolice koji sam spasila od susjedove peći. još je nisam završila jer mozgam što ću
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Hvala Primavera! nadam se da ću uspijeti nešto napraviti, ma da se nikad ne nadam ničemu previše. Možda budemo susjede na idućem Hand Madeu!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
hvala vam cure neizmjerno!!
![]() ![]() Mareledmare: moja je želja uvijek bila i ostala dizajn interijera. kako mi je sad malo kasno za to studirati (jer moram završiti i ovaj fax) uređivanjem namještaja se nekako najviše približavam tome. Iskreno o biznisu sam razmišljala, pa će tako i ove stolice biti ponuđene na prodaju, samo da skupim još nešto radova (hladno je pa mi sve ide sporo). |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
sa ovim zadnjim stolcima si me oborila s nogu ,fantastičnooooooooooooooooooooooooooooooooo |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
...i tako..kaže ona ovoje moj prvi rad...a cure cu već komentirale da to izgleda kao rad s velikim iskustvom, a stolice, vješalice......a šta da ti ponavljam šta si već 100 puta čula, nego možda: sad znam, da ništa ne znam! Mislim da bi ti išlo sve, ali namještaj urediti kao ti-maštovito, uredno,nekako profinjeno,....nije za svakoga! Otvori biznis ženo!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Ajme,pa ovo je predivno....
![]() |
|
![]() |
|
Prila, More, piramida hvala!
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Stolica je super,baš mi se sviđa!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izludile tebe šablonice ili ne, savršeno si uredila stolicu i jako mi se sviđa odabir boja.
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivna stolčica
![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala Vam svima od
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Stolice su divne! Odabir boja mi je fenomenalan i tako su dinamične i zaigrane, a o šljokicama da ni ne govorim! Super, super, super!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
I ove zelene su prekrasne!Ma otkud samo izvlaćiš tolike stolice!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
mislim da ne trebam više ništa dodavati, cure su već sve rekle
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
dakle djevojčice stolica je za 10
![]() sad s nestrpljenjem čekam da poslikaš vješalice
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Kami!
![]() Jesu, šablone su, zadale su mi toliko muke da bi ih lakše bila nacrtala. Nije marabu, nešto slično, mislim da je HobbyArt ili tako nešto (male četvrtaste staklene bočice). Što se tiče stolaca i vješalica tu se definitivno slažem s tobom. U zadnje vrijeme sam napravila tonu vješalica samo nikako da ih sliknem a još nekoliko ih čeka da ih napravim. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme meni, asimetrija, ljubičasto, zeleno, leptiri, vitice, travke, piknjice... apsolutno predivno, tako poletno, a opet tako nježno...
I sve je tako čisto i precizno,majstorica si ![]() Jesu to šablonice izrezane? I jeL to možda marabuova metallic ljubičasta? U garaži imam mini stolce vrtićke, ali nisu ovakvi, otkud ti pak ovi? Hoću i ja ![]() Sasha draga, ja te moram favorizirati jer da me netko prisiliti odabrati što da farbam i dekoriram do kraja života, to bi bili stolci i vješalice ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |