Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 184>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 16:09
Ovo je moja nabildana palmica sojinim brašnomWink

Moja aloica  pelcić, od moje mameSmile

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 16:07
Hvala Loricasmile79. Vidite me dok mi komp ne eksplodirasmiley547.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 16:04
Evo malo slikica iz mog nereda. Prvo loše vjesti. MM je oborio kaktuse i kameni cvjet. Dugo je i bilo da nije nešto sredio. Ostaci posude.

Kaktusi iz posude su završili iskomadani u ovom kaktusu.

Od jednog sam dobila 3 kaktusa koji se bore za život.

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 16:01
tebi

a bratu

i drago mi je da si tu.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 15:54
Ma ja sam ti oko 3-4 godine imala avast profess, super zaštita i svo to vrijeme je bio zmaj. Nema gdje se nije surfalo. Nakon 4 godine je bilo vrijeme ponovo instalirati win. i brat mi stavi avast home( kaže ne ideš na loše stranice). Srušilo me kao kulu od karata. Ja sam čula da je nekome probilo i nod 32 + druge zaštite, nije šteta kao kod mene ali ipak je. Kod mene su bili višestruki trojani i deinstaliralo mi (već kako se to zove) važne funkcije na kompu. Srećom sam brzom i danonoćnom intervencijom otklonila , ali šteta je tu i moram ponovo instalirati win. Čekam brata i kupit ću neki jači program. Na greškama se uči. Najgore mi je što me brat optužio da sam bila na zločestim stranicama, a ja jadna samo na cvijetnom.LOL
Da brat mi je diplomirao elektro tehniku, sprema se upisati magisterij
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 15:35
Smrcko, i mene su trojani bili dobrano sredili pa smo promijenili zaštitni sistem. Preporučen nam je i ugradili smo NOD 32 antivirusni sistem, "očistili" sve i sada sve super funkcionira. 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 15:24
smiley1953.gifHvala vam na bodrenju i što ste me se sjetile.

Da, višestruki trojani su mi sav komp uništili i deinstalirali, još je u kvaru i sa strahom sam na cvjetnom . Mislim da su me na "naškim" stranicama zaskočili i nije prvi put, samo sada imam slabiju zaštitu.
Ipak sam se morala javiti i pozdraviti vas.
Bila sam i par tjedana napadnuta nekom respiratornom virozom, jedva sam s izvukla. Na žalost mamu sam zarazila  te je dobila upalu pluća i bila do prije par dana u bolnici.Cry
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 21:51
Samo da te pozdravim!

Nedaj se!
Pozdrav
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 09:23
smrcko jaaaaaaaaaavi sesmile134
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 09:16
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 12:58
Čuj smrcko, sada već više nije za šalu!!!

Daj se javi, ili ti to nas maaalo mučiš???
Nadam se da je to i ništa drugo???

Pusaaa
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 21:25
Smrckooo smile43
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 15:17
Smrcko želim ti da šta prije ozdraviš i da središ taj virus u  smile229
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 19:48
Smrcko brzo nam ozdravite ti i komp..smile79.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 21:23
I ja sam se zabrinula za tebe, što te nema tako dugo, a tek sada vidim da ste i ti komp bubani...... brzo ozdravljenje ti želim smile79.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 19:28
Smrckice želim što brže ozdravljenje tebi i tvom kompusmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 19:19
nažalost sredili su joj temeljito komp.    no osjeća se bolje i svih pozdravlja.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 17:44
Smrcko, pa sada to već nije lijepo od tebe. Gosti dođu - i poljube vrata! Pa zar su zbilja ti virusi sredili i tebe i komp? Želim vam oboma da brzo ozdravite i vratite se među nas. 
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 09:06
I ja sam se pitala što je da je nema..... ovo je sad period prehlada i boleština.....samo ti lijepo odmaraj, vani je ionako "šljiva", jedino taj vražji trojan smile232
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 18:34
Več smo se zabrinuli gdje si..a kad ono šmrcka napali trojani..Puno pozdrava..smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.