Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bile su sarme u malim količinama jer se hranimo dijetalno
![]() Bako, hvala na brizi, ide svojim tokom. Bit će dobro!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya kod tebe prava sjemenarna. Ja u tim kutijama pakiram sarmu za zamrzivač!
![]() Inače doma sve o.k.?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
bromi, čitala sam da niknu brzo: nakon 3 dana pa na dalje, a kako ovih dana piči sunce, a oni su iza stakla nadam se da neće zatajiti.
Gledam ih, pažljivo špricam, sunčam i pokrivam ...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hoya jesu li nikli...
![]() |
|
![]() |
|
Lora, toliko ozbiljno da je još jedno pakovanje posijano lantanama
![]() Triša, sladoled je dobar i zimi, ali ja to nikako da svatim kad sam zimogrozna.
Jagoda, mirnija sam, a sebi za utjehu jedan za drgim stizali su sukulentići. Naravno, sad ćemo pratiti serijal o adeniumima kod nas u Rijeci.
Mene obradovala dobra dušica - naša rain i zato joj još jednom šaljem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hoya evo me malo kod tebe...Prvo sve najbolje tvom suprugu, nisam znala da je bilo ozbiljno...Oporavlja se to je najvažnije, tako da i ti možeš biti mirnija...Sukulenti su ti super u košarici, a burita ćemo imati za cijeli forum jer sam ih i ja popikala....Super za paketić koji ti je stigao,držim fige da sve nikne....Ja sam isto dobila sličan paketić i moram posaditi sjemenke, pa ćemo razmjenjivati iskustva kako nam ide...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sjemenke su ok, ali sladoled - kad će više to ljeto?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ti se ozbiljno spremaš za proljeće
![]() Morat ću i koid tebe doći malo proviriti ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Danas me obradovao paketić sa sjemenkama adeniuma i plumeria
![]() Naravno sve je već u mini rasadniku. Nisam mogla maknuti etiketu, pa nemojte misliti da reklamiram - ali ovoga - najviše volim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša, Cimi, košarica je bila privremeno rješenje da lakše selim novitete po kući. Sad je došla polica koja je bila dovoljna za početak.
Ali, kako svaki puta donesem neki sukulent iz šopinga i polica je postala mala.
Naravno, kupila sam već četiri posude za moje prinove ... O, Bože, tko će dočekati proljeće !
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Sedumi u košari - zgodno si to smislila, baš lijepo izgleda.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya tek sam sada vidjela tvoju košaricu sa sukulentima, naravno da smo sada svi vlasnici buritta , nakon jučerašnje kavice i posjeta mbm
![]() E pa kako mi je Korijenko rekla da je buritto sada "in" - morala sam ga i ja imati, a mislim i svi ostali.
No zasluga je tvoja. Ne sekiraj se sve će biti u tedu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Šaljem ti dobru vibraciju kompijutorom da sve nevolje nestanu
![]() |
|
![]() |
|
Bromi, gio - sve je OK idemo naprijed!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kosarica je preslatka
![]() nadam se da je TM vec ozdravio ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tvome mužu želim brzo ozdravljenje a tebi puno mađarica i košarica sa cvijećem
![]() |
|
![]() |
|
bako, lora kat.rea hvala vam !
A sad kad je sve prošlo mogu samo reći da i ja biram radje košaricu sa cvijećem jer su kolači MM skoro došli glave
![]() Najviše volim raditi i jesti pitu mađaricu. Ne znam da li da joj budem zahvalna ili da je više nikada ne napravim .
![]() Ako sve dobro završi - jest ćemo mađaricu i ponovo razmjenjivati cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Košarica je za 10, baš si lijepo složila
![]() ![]() TM želim brzi oporavak uz nadu da je ovom hitnom operacijom došao kraj višemjesečnim mukama.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |