Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 22:02

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 21:03
Polica je interesantna, a ovako napunjena izgleda super. Slideshow Clap
život je more
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 20:23
Novitet su stvarno super...Kolica izgledaju dobro popunjena Big%20smile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 13:06
Predivni primjerci, preslatka košara!    
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 12:18
A da vidiš malih izdanaka ....Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 11:46
Hoya i ja sam kao baka tamo prokomentirala, valjda kako treba, ali moram i ovdje.
Vrhunski odobrano,  to si ti - naravno.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 11:42
Originalno poslano od člana cvetlin cvetlin napisao:

Nije uopće važno ime, moje cvijeće ima imena koja im ja dam  -čupavi grbavi itd..  važno je da ti rastu i da uživaš u njima.

LOLLOLLOL takva imena dajem i ja ili ime dobre dušice koja mi je dala
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 11:39
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Nije pošteno, Hoya, sad ja moram čekati ponedjeljak da pogledam slide
(naime, na lap topu koji imam doma ne mogu gledati slideshow), a radoznala sam što si to sve skupila
Ako hoćeš i danas pogledati na photobucketu moj album ti je pod "hoya60"
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 10:40
Nije uopće važno ime, moje cvijeće ima imena koja im ja dam  -čupavi grbavi itd..  važno je da ti rastu i da uživaš u njima.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 10:34
Kolekcija možda jest, ali moje znanje ravno nuli. Ako za dva znam ime - puno sam rekla!

p.s. ostao je komentar - hvala!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 10:34
Nije pošteno, Hoya, sad ja moram čekati ponedjeljak da pogledam slide
(naime, na lap topu koji imam doma ne mogu gledati slideshow), a radoznala sam što si to sve skupila
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 10:30

Hoya, tehnika narodu.

Ja sam stavila komentar tamo, ali je pitanje, jesam li odradila sve što treba da komentar i ostane!Confused

Dakle: imaš zavidnu kolekciju!Clap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 10:15
Lora sve smo mi ovdje vrijedne - vrijednije od mnogih, vjeruj mi
Triša, ali ćemo se trampati ...
RS smile79

A sada jedan slideshow - dokaz da sam vječito dijete

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 09:26
Hvala na brizi. Jučer je konačno stigao zadnji nalaz i u redu je. Sad konačno mogu reči: Ne živim više u grču!

Sretna sam zbog svih, opusti se i uživaj!     
 smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 09:15
Počelo nicati, ma baš si prava sretnica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 19:45
ti si Hoya jako, jako vrijednaClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 17:18
Evo da vas upoznam sa mojim novim ljubimcem. Malo je pognut i mršaviji je nego mu genetika nalaže, ali mlad je i pred njim je budućnost.
Da se naslutiti da će mu i braća uskoro ugledati svjetlo dana.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 17:13
Hvala ti proljeće, ako mi opstanu sve lantane od lani imat ću ih i previše. Dobivala sam ih i nešto sam kupila. A ove sam godine opet sijala - one najobičnje narančaste - one i žute su mi najljepše!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 12:52
Hoya, ako si lani imala smokvu od lantane, možeš očekivati  lantanu od mene, ako mi krenu kao prošle godine.Smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 11:35
Lora - pozdrav!
RS, klijanci krenuli, ali ne tim tempom kojim očekujem. Pa, već se zna da sam ja nestrpljiva!
Hvala na brizi. Jučer je konačno stigao zadnji nalaz i u redu je. Sad konačno mogu reči: Ne živim više u grču!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.