Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
evo za početak malo slikica iz mog vrta
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Euphorbia ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
POzdrav svima, evo i mene prvi put na forumu pa da se predstavim.
Obožavam sve vrste biljaka i imam vrt kojim se bavim u slobodno vrijeme. Sigurno ću često biti ovdje :) |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Dobro došla viola!
Bez brige Nina
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
viola ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Tek da vas pozdravim po prvi put na forumu.
Sigurno ćemo se još čuti jer sam veeeeeeeeeeeliki zaljubljenik u vrtlarstvo.
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Izvini, Minimode, nisam shvatila da ti odgovaras Ikrokaru.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Minimode,to je ukrasni kupus. Sada ti je vec kasno da ga nabavljas, on ce biti tako lijep jos jedno mjesec dana, i onda ide u sjeme. To je vise zimska biljka. Koliko ja znam, iz sjemena mu treba dvije godine da dodje do ovog lijepog oblika. Inace bilo ga je kupiti u MBM-a.
Ja sam ga jednom pokusala uzgojiti iz sjemena, i nije mi bas uspjelo.
Splicani inace nemaju takvih problema kao ti. Kad vide nesto lijepo na zelenoj povrsini, oni se tu odmah i posluze!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Minimode, puno hvala na informaciji.
Usput.....moto ti je savršen !!!
PP
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Lijep pozdrav1
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Dafroza ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() |
|
Dafroza ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Hvala!! Ma imam ja sliku u kompu al nikak da je objavim tu na forumu. Probam, al ne ide...
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Dafroza, dobro došla, ja imam dosta ruža ali za tu nisam čula,ali javit će ti se sigurno neko ko je pozna.U Hrvatskoj imaš vrtlariju Horvat , samo neznam dali oni imaju tu penjačicu.
|
|
![]() |
|
Pozdrav svim ljubiteljima cvijeća!!! Evo ja sam tu totalno fresh član. Naj naj su mi ruže u vrtu i htjela bih nabavit jednu lijepu penjačicu. Cinderella. Ako neko možda ima kakve informacije o toj ljepotici tj. gdje je mogu kupit, nek mi pomogne...Hvala
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ukrasni kelj (kupus) je to i imaš ga obično za kupiti po tim većim centrima..ili na placu ili u cvjećarnama...
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Molila bih za jednu informaciu !?
Naime, vidjela sam pred par dana ukrasno cvijeće na splitskoj rivi, jako mi se svidjelo onako u bijeloj i ljubičastoj boji. Informirali su me da je to neka vrsta kupusa, tolike je i veličine ali je jako dekorativno.
Voljela bih to imati u vrtu ali neznam ni kako se stvarno zove ni gdje ga mogu nabaviti !?
Molila bih za pomoć, šaljem fotke :
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Delospermum je za to cvijet izborra, sukulent je ne moraš ga puno zaljevat, cvijeta obilato i traži plitku posudu. Što god staviš drugo u plitku posudu, morat ćeš dva putana dan zaljevati, ovo bi ti bilo super - zna Smrcko, bez brige.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
trebam savjet: neki puzavac živih boja, koji nema dubok korijen, za manju viseću teglu! dakle, za ne puno zemlje (dubina tegle cca 15 cma, promjer slicno) Hvala!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |