Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 03:03
Evo i mene kod tebe u dnevnom boravku koji je kao cvjetnjak...Baš su ti lijepi noviteti i lijepo ti napreduju...Super su zumbuli, mora da ti kuća miriše...Azaleje što smo skupa kupovale neke su super, a neke su kilave, slično kao kod mene....Netko je pitao za biljku sa crvenim bobicama, ime je ADRISIA i trajnica je, tako da bi na proljeće trebala van...smile169
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 22:03
ja došla vidjet tvoj vrt pa otvorila otpočetka a ono proljeće
azaleju treba presadit
i moje kupovna se ubrzo oljuštila
onda sam išla presadit i vidjela kako joj je korjenje
spleteno i omotano mahovinom,,dakle treba joj rahlije zemlje
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 22:01
Prekrasno cvijeće i da lijepe vaznicesmile141 To je dekupaž ili ne?
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:57
neću kao baka reći da smo nas dvije intimne prijateljice LOLWink ali kad tvoje biljke gledam sad na slikama nekako su mi i ljepše i veće nego uživo......ili su narasle od mog zadnjeg posjeta......
ali moram reći da su mi najzanimljiviji tvoji komentari.......ovo je rudlavi fikus,a ovo je onaj koji nije rudlav,a ovaj do fikusa ima crvene bobicaLOLLOL.....legendo!!!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:47
wooooowClap hamara, zašto nam skrivaš tu ljepotu.....slike na vidjeloWink

zapazila sam i vrlo lijepe ukrasne vazice......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:32
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Obzirom da smo nas dvije intimne prijateljice, mogu početi svoj post s primorskom uzrečicom: Pas će krepat!WinkLOLLOLLOL
Aš si se konačno nakanila pokazati nam novitete!
Ma bravo, pa i kućne biljke su dio vrta, samo kako MM kaže kućnog botaničkog.
Meni je jako zanimljiva ona biljka na crvene bobice!Thumbs%20Up
 ma ča je siroto blago krivo CryTongue
a ona biljčica je bila isto na nekom ludom sniženju pa smo ju razgrabile na prošloj kavici. zove se... ma nešto na A - pitaj Jagodu LOL šteta, nije trajnica - tako barem kažu znalci. a vidim da ču morati sliknuti cijeli cvjetni zvjerinjak Big%20smile

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:27
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Bravo Hamara, pa ti imaš cijeli zimski vrt kod sebe. Azaleja je lijepa, a ona bolesna možda na proljeće ozdravi, daj joj šanse.
ma naravno da ima vremena kolko hoče! i presadila sam je, samo nisam imala dovoljno zemlje, moram sutra kupiti. jedna polovica je ok - druga tavori. nadam se da če biti sve ok, samo joj (i nije jedina, još je jedna takva) očito treba više vremena. a što se vrta tiče... ma hajde ovih dana ču sliknuti i kućne starce - onda češ vidjeti s ćim ja sve živim Big%20smile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 15:14
Obzirom da smo nas dvije intimne prijateljice, mogu početi svoj post s primorskom uzrečicom: Pas će krepat!WinkLOLLOLLOL
Aš si se konačno nakanila pokazati nam novitete!
Ma bravo, pa i kućne biljke su dio vrta, samo kako MM kaže kućnog botaničkog.
Meni je jako zanimljiva ona biljka na crvene bobice!Thumbs%20Up
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 14:52
Bravo Hamara, pa ti imaš cijeli zimski vrt kod sebe. Azaleja je lijepa, a ona bolesna možda na proljeće ozdravi, daj joj šanse.
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 14:26
i novconosac koji ima zlatnu špagicu oko noge
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 13:58
ovo su ćist drugi zumbuli...
a ovo opet neki drugi...
moja stara azaleja
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 13:56
azaleja prvi...
i drugi puta... i
još jedna... poanta je u tome da su obje istovremeno kupljene u istom stanju u mbm-u, na istom mjestu, u istim uvjetima... a razlika očita!

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 13:53
evo malo, ne baš vrta, ali kuće... vrt je upravo u obradi, đungla prepušta mjesto civilizaciji - barem djelomično - a kuća se puni novitetima
ono nešto i rudlavi fiki
2 gardenije zajedno, pune pupoljaka
plavi zumbul i opet fiki samo onaj stabilni Tongue
još zumbula i kukurijek koji traje i traje... 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 23:53
Cvjeteki su prekrasniClap

Kod mene photbu. nakon 2500 slika nije dozvolio stavljanje više slika, valjda sam trebala zakupiti. Otvorila sam novi račun.Embarrassed
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 22:22
ako procitate obavijest na mjestu fotki vidjet cete... a ja ga koristim povremeno, svakako cesce od 90 dana. osim toga onda bi brisao sve a ne samo stare...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 18:24
Bravo za ciklame prekrasne su.

Mislim otok da to nije istina, jer ja već jako dugo ne koristim fotobucket svakako više od 90 dana, ali su mi sve slike tamo, ali i na forumu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 16:48
Originalno poslano od člana hamara hamara napisao:

otkrila tajnu! veli photobuck da ih inaktivira nakon 90 dana! svima ili samo meni?

Mislim da se na photobucketu brišu slike ako ga ne koristiš više od 90 dana, ako ne stavljaš nove slike.

Lijepe su ciklame, žive boje uveseljavaju tmurne dane
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 16:30
Baš su prekrasne!Big%20smile

Što se photobucketa tiče  nekakav štos postoji.
Al' ja nemam pojma koji.Moje su slike u vrtu sve još tamo od početka!Confused
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 13:11
nije u vrtu, al cvate - u kući. moje nove ciklamice
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 23:56
Ruže su ti prekrasne smiley1931.gif.

Što će biti sa mojom agavom u posudi. Obožavam agaveHug
Tvoja je prekrasna. Pusti je neka raste . Možda bi ti ona mogla rasti ispod borovaSmile?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.