Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 17:50
drugi tanjur i novi jaglaci...
treći tanjr - u njega sam prošle godine zapiknula nešto slatko malo - sad drvo Confused pa čekam da mi iskopaju rupu, sve prebacim u zemlju, stavim novu zemlju i posadim ono što tu paše Approve

i u zapuštenom cvjetnjaku se pojavljuju zumbuli...
tulipani
polako ču ga opet pretvoriti u cvjetnjak...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 17:40
a sad malo u kući, malo oko nje... danas sam posadila dio kupljenog, dio dobijenog... nešto nisam znala kud pa ču vas pitati...
ovo je dobijeno. koliko veliko naraste?
i ovo...
Jagodini "lukići" koji su krasno proklijali čekajući Godota... pardon, da ih posadim Embarrassed
zumbulići koji su krenuli u jednom od tanjura-jedan cvate, ostali tek rastu
oko njih nešto starih jaglaca koji još ne cvatu, i novi sa kavice
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 00:23
Hug
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:52
Originalno poslano od člana hamara hamara napisao:

[ ali kad tvoje biljke gledam sad na slikama nekako su mi i ljepše i veće nego uživo......ili su narasle od mog zadnjeg posjeta......
ma Mare - to ti je ko kod glumica! vidiš ju na filmu - wow - pa na cesti - auuuu. e i biljćice su ti glumice - doćeraju se za snimanje Wink 
a nazivi... a čuj, ionako od vas doznam što treba znala ja "lupino lupinos lupinosis" naziv ili ne - pa što da se mučim! Tongue
a jesu li narasle... pa mogla bi doči provjeriti, što jest - jest
[/QUOTE]

eto mene do teba ovih dana.......nismo se dosta napričale večerasLOLLOLLOL
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:42
hvala djevojčice odmah mi dajete volju da još malo zatrpam kuću Tongue
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 15:38
Te morsko- snježne slike su zakon Thumbs%20Up
Sve miriši od zumbula......Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 14:33
Hamara baš ti je vrt romantičan ovako prekriven snijegom, a u kući toplo i rascvjetano...Clap 
život je more
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:43
Imaš jako lijepe biljke..mogu zamisliti kako ti kuća miriši od zumbula..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:42
Draga Hamara, osjetila sam tako intenzivan miris zumbula da sam krenula za njime i završila u tvojem vrtu, odnosno kući.
O tvojim retriverima sam već odavno sve rekla, obožavam ih, kao i svoju.
Kućno cvijeće je krasno, a ono koje je bolesno ćemo izuzeti i nadati se da će ozdraviti.
Preslatki kukurijek, a tvoja adrisia s cakanim bobicama je neodoljiva. Zanima me kako će izgledati sama biljka, kada nestanu bobice.
Lijepi pozdrav

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:40
Slike su predivne i  ne vjerujem da su, dok te nije bilo, bile drugačije. Budući je palo poprilično snijega!
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:11
onda je još Geo bio sam
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:10
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:07
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:06
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:03
evo još...
IMG]http://i651.photobucket.com/albums/uu240/hamara_album/bijelidonjivrt.jpg[/IMG]
IMG]http://i651.photobucket.com/albums/uu240/hamara_album/Geonjusisnijeg.jpg[/IMG]
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 12:58
nije ovogodišnji - jer me nije bilo - ali je aktuelan... ovo je moj vrt pred koju godinu
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 11:33
e moji zumbuli... cvatu kao ludi. oni prvi su već i pri kraju cvatnje. a druge sam kupila u Billi: posađeni u roza i plave teglice. i pitam ja dežurno osoblje jel to znači boju zumbula? ma kakvi! to je slučajno. ok, ipak ja izaberem malo roza, malo plavih... jer u tom času nije uopće bilo cvjeta. kad se pojavio - naravno, u plavim teglicama plavi zumbul, u roza onaj roza... al što da se ljutim na curku u Billi kad ni ona u MBM-u pojma nema!  
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 11:29
[ ali kad tvoje biljke gledam sad na slikama nekako su mi i ljepše i veće nego uživo......ili su narasle od mog zadnjeg posjeta...... [/QUOTE]
ma Mare - to ti je ko kod glumica! vidiš ju na filmu - wow - pa na cesti - auuuu. e i biljćice su ti glumice - doćeraju se za snimanje Wink 
a nazivi... a čuj, ionako od vas doznam što treba znala ja "lupino lupinos lupinosis" naziv ili ne - pa što da se mučim! Tongue
a jesu li narasle... pa mogla bi doči provjeriti, što jest - jest
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 09:34

Jedna od mojih najvećih cvjetnih ljubavi... zumbuli. Ma baš ti zavidim koliko su mi krasni.

Azaleja ti je isto jako lijepa, a i ova bolesna izgleda bolje nego moja.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 09:26
Jučer nisam stigla, ali evo me danas k tebi. Cvjetni prozor je prekrasan. Zumbuli tako uveseljavaju tvoj dom, sigurna sam da jako miriše.
A onaj novconosač (baš simpa) je prava sobna predivna biljka.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.