maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 66> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj a ja poludi od snijega više ništa se ne može ni vidjeti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vec sam se pitala gdje si ti ...
![]() a mogu si misliti kako ti je...svi smo zeljni sunca i lijepog vremena na duze vrijeme ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidim i tebe obraduje poneki cvijetak. Kaktus ti je super, a snijeg ... lijep mi je ovako sa prozora, ali u vrtu ... jock! |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hoya ,ma sad nemam nista,sirotinja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo i mene nakon dosta vremena i u mom vrtu...nazalost nemam bas sta pokazati jer mi je ova silna kisa nanjela veliku stetu..mnoge stvari u vrtu su propale kao i dosta sobnog cvijeca koje je u prostoriji kao podrum al eto valjda je vlaga ucinila svoje bez obzira sta sam ja titrala nad svakom teglicom...
![]() |
|
![]() |
|
eto neke stvari koje se za sada dobro drze i naravno moram zahvaliti mojim dobrim vilama koje su mi to poslale...
![]() crni ribizl ![]() mlada reznica ruze ispod boce...jugo je bacilo flasu pa sam prije pokrivanja slikala ![]() visibabe tek pocele nicati ![]() oovo trenutno jedino cvate kod mene ![]() |
|
![]() |
|
bijeli iris-lukovica nice
![]() zumbuli ![]() |
|
![]() |
|
oprostite na losijim slikama,slikano je mobitelom...
nemam bas sta ni pokazati al sam zato odlucna u nabavki novih biljkica,nadam se da cu i uspijeti... ako tko bude ima sta viska,naravno primam i sve sta cu ja nabavit stavit cu i rado dajem... |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Slikice su super!
Jedva čekam da vidim irise i zumbule u predivnom izdanju!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
[QUOTE=maslacak7]oprostite na losijim slikama,slikano je mobitelom...
nemam bas sta ni pokazati al sam zato odlucna u nabavki novih biljkica,nadam se da cu i uspijeti... ako tko bude ima sta viska,naravno primam i sve sta cu ja nabavit stavit cu i rado dajem... DRaga maslacak, vjerujem da ćeš dobiti toliko biljaka da ne budeš imala gdje posaditi i uživati ćeš u njihovoj ljepoti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sobna lipa cvate kod tebe
![]() a irisima će trebati malo dulje moji nisu prvu godinu cvali kad sam ih posadila nego tek drugo proljeće ali isplati se oni su tako dražesni i poslije se šire gomolji uokolo |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo maslačak,kod tebe svega ljepoga,jedva cekam nove slikice.
|
|
![]() |
|
Željka23 slikat cu cim naravno procvjetaju...a bit ce jos slika naravno svega...
RetriverSara a kakva je sad situacija nadam se... nije bas ni fora uvijek traziti,ja bi najrade da mogu svima slati al nikako stati na noge kako spada...nesto i sama skupljam i kupim pa ce valjda biti..samo steta..od tolik vlage neke stavri jednostavno nisu mogle izdrzati,bez obzira koliko se ja trudila...naprimjer vjeruj mi od silnih pelcera i mojih pelargonija nemam niti jednu,koprive ukrasne propale,kaktusici,ma necu ni nabrajati.... Mari,5510 a i kod mene tek ta jedna lukovica tjera,to sam lani dobila pa sam posadila,iskreno ni nznam kako izgleda..al glavno da raste... rose,hvala ti..ma trudim se al gledam ja i tvoje slike imas i ti svasta lijepo... hvala vam curke na posjeti... ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Maslačak, samo u par vrtova možemo vidjeti cvijetak. A mi ostali svo bogatstvo nalazimo tek u malim izdancima koji izviruju uz zemlje. Pa i to ima svoje čari. Sad ćemo početi sa sijanjima - gdje će nam biti kraj!?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma treba sve slikati. I nije bitna kvaliteta. Veselimo se svakom pupoljku ili klici koja niče iz zemlje. Prema tome "špijaj" (po primorski špijuniraj/promatraj) i slikaj a mi ćemo se s tobom veseliti! |
|
![]() |
|
hoya i baka,drage moje...ma znam ja da nema svaki vrt cvijece sta cvate al se zato veselim setati vasim vrtovima...i naravno slikam svasta i veselim se svakom novom izdanku ...jedva cekam sjetvicu...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U ovo doba godine veseli sve što proviri iz zemlje, sve što prilista, sve što propupa, samo malo strpljenja, za mjesec - dva sve će biti raskošnije i zelenije i šarenije
|
|
![]() |
|
znam,tome se i nadam
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
U tvom dvorištu se bude biljčice, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
glavno da biljčice napreduju, i lijepe su ti
![]() a i u našim vrtovima nije još sve haj......moramo imati strpljenja
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |