Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 66>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 22:35
Joj a ja poludi od snijega više  ništa se ne može ni vidjeti smile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 00:08
vec sam se pitala gdje si ti ...Wink
a mogu si misliti kako ti je...svi smo zeljni sunca i lijepog vremena na duze vrijemesmile161 pa smile127
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 05:59

Vidim i tebe obraduje poneki cvijetak. Kaktus ti je super, a snijeg ... lijep mi je ovako sa prozora, ali u vrtu ... jock!

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 11:48
hoya ,ma sad nemam nista,sirotinjasmile185...a naravno cim vidim neki cvjetic odmah trcim po mob da slikam...smile96
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 21:28
evo i mene nakon dosta vremena i u mom vrtu...nazalost nemam bas sta pokazati jer mi je ova silna kisa nanjela veliku stetu..mnoge stvari u vrtu su propale kao i dosta sobnog cvijeca koje je u prostoriji kao podrum al eto valjda je vlaga ucinila svoje bez obzira sta sam ja titrala nad svakom teglicom...smile220

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 21:32
eto neke stvari koje se za sada dobro drze  i naravno moram zahvaliti mojim dobrim vilama koje su mi to poslale...smile78
crni ribizl

mlada reznica ruze ispod boce...jugo je bacilo flasu pa sam prije pokrivanja slikala

visibabe tek pocele nicati

oovo trenutno jedino cvate kod mene
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 21:34
bijeli iris-lukovica nice
zumbuli
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 21:36
oprostite na losijim slikama,slikano je mobitelom...
nemam bas sta ni pokazati al sam zato odlucna u nabavki novih biljkica,nadam se da cu i uspijeti...
ako tko bude ima sta viska,naravno primam i sve sta cu ja nabavit stavit cu i rado dajem...

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 22:27
Slikice su super!
Jedva čekam da vidim irise i zumbule u predivnom izdanju!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 22:31
[QUOTE=maslacak7]oprostite na losijim slikama,slikano je mobitelom...
nemam bas sta ni pokazati al sam zato odlucna u nabavki novih biljkica,nadam se da cu i uspijeti...
ako tko bude ima sta viska,naravno primam i sve sta cu ja nabavit stavit cu i rado dajem...

DRaga maslacak, vjerujem da ćeš dobiti toliko biljaka da ne budeš imala gdje posaditi i uživati ćeš u njihovoj ljepoti.
Lijepi pozdrav

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 23:42
sobna lipa cvate kod tebe
a irisima će trebati malo dulje
moji nisu prvu godinu cvali kad sam ih posadila nego tek drugo proljeće
ali isplati se oni su tako dražesni i poslije se šire gomolji uokolo
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 23:56
bravo maslačak,kod tebe svega ljepoga,jedva cekam nove slikice. 
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 00:50
Željka23 slikat cu cim naravno procvjetaju...a bit ce jos slika naravno svega...
RetriverSara a kakva je sad situacija nadam se... nije bas ni fora uvijek traziti,ja bi najrade da mogu svima slati al nikako stati na noge kako spada...nesto i sama skupljam i kupim pa ce valjda biti..samo steta..od tolik vlage neke stavri jednostavno nisu mogle izdrzati,bez obzira koliko se ja trudila...naprimjer vjeruj mi od silnih pelcera i mojih pelargonija nemam niti jednu,koprive ukrasne propale,kaktusici,ma necu ni nabrajati....

Mari,5510 a i kod mene tek ta jedna lukovica tjera,to sam lani dobila pa sam posadila,iskreno ni nznam kako izgleda..al glavno da raste...

rose,hvala ti..ma trudim se al gledam ja i tvoje slike imas i ti svasta lijepo...

hvala vam curke na posjeti...smile79

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 07:09
Maslačak, samo u par vrtova možemo vidjeti cvijetak. A mi ostali svo bogatstvo nalazimo tek u malim izdancima koji izviruju uz zemlje. Pa i to ima svoje čari. Sad ćemo početi sa sijanjima - gdje će nam biti kraj!?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 08:00

Ma treba sve slikati. I nije bitna kvaliteta. Veselimo se svakom pupoljku ili klici koja niče iz zemlje.

Prema tome "špijaj" (po primorski špijuniraj/promatraj) i slikaj a mi ćemo se s tobom veseliti!Big%20smile

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 16:06
hoya i baka,drage moje...ma znam ja da nema svaki vrt cvijece sta cvate al se zato veselim setati vasim vrtovima...i naravno slikam svasta i veselim se svakom novom izdanku ...jedva cekam sjetvicu...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 17:28
U ovo doba godine veseli sve što proviri iz zemlje, sve što prilista, sve što propupa, samo malo strpljenja, za mjesec - dva sve će biti raskošnije i zelenije i šarenije
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 18:25
znam,tome se i nadamWink...sad jos moram polako posaditi neke sjemenkice,vidim da ste svi poceli vec...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 22:25
U tvom dvorištu se bude biljčice, prekrasnoClap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 23:15
glavno da biljčice napreduju, i lijepe su tiClap
a i u našim vrtovima nije još sve haj......moramo imati strpljenja 

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.