moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Amarilis me douševio -predivan je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ako ne bude kiše
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
sutra nastavljam sadnju - i sličice stižu!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
draga Hamara, ovo je 2-3 put da ponovno šetam ispočetka tvojim vrtom, lijep je i ljeti i zimi, posebno mi se sviđa tvoj "campanula zid", prekrasna bijela ruža penjačica koji dolazi do izražaja na tamnijoj pozadini, ljepi su i pitarići sa cvijetnim kombinacijama, pogled sa terase, amrilis-wow....ma sve!
U očekivanju novih sličica lijep pozdrav!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
amarilis me oduševio, baš je nježan
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Amarilis me zadivio doista.Prekrasan je! Dobro si ubola!
![]() ![]() Samo ja ne bih bila ja kad ne bih prigovarala!
![]() ![]() Kvaliteta ostalih slika ispod amarilisa...
![]() A fotić i ruka isti!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme Hamara kako je lijep rozi amarilis....
![]() Sviđa mi se i proljetna vaza made by Bauhaus
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Amarilis je baš neki nježni, a noviteti su dobri...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
pa ima sigurno desetak godina - ali zgodna je njegova povijest. meni su uvijek susjedi donosili umiruće biljke i životinje. recimo mačiče, ptiće ispale iz gnijezda i slično. i tako jednom zvoni susjeda s nečim maleckim, par korijenčića i dva majušna listića. ukratko, to je ležalo na cesti, ona pobrala, donijela i ravno k meni. to je taj fiki elastica
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() citirat ću dio lorinig posta.......kod tebe sve pršti od boja......i drago mi je da je amarlis ipak ove boje..........
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nije mi jasno kako mi je sve ovo promaklo, pa to je prekrasan raj i u kući i vani.....ma kad ne stignem svuda, počnem s forumom, pa idem nešto drugo, i tako zanemarim nešto tako lijepo,,,,,,
![]() asparagusu, samo pošišaj suhe grančice i malo više vode i oporavit će se.......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga moja kod tebe je stvarno prekrasno,što unutra a što vani,ali onaj ficus elastica me je ostavio bez daha,koliko je star kad je toliki!!!?????
![]() |
|
![]() |
|
ovo dvoje ču opet sliknuti sutra po danu, vidim da nije uspjelo
|
|
![]() |
|
osim toga i ovo, koje je sad u sobi na prozoru dok ne smislim kuda
![]() rununkulić i
![]() mala narančasta ružica
ima još klinčeka, njih sadim sutra, to znam gdje
|
|
![]() |
|
a sad... danas sam bila u Bauhaus-u po nekom sasvim drugom poslu. Ali... ma tko bi odolio! Tako evo treći tanjur...
![]() i detalji...
![]() šafrani i jaglac
![]() u sredini 2X5 tulipaniča
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno je prekrasan u toj svojoj nježnosti
|
|
![]() |
|
najprije još jednom isti glumac ali s dva otvorena cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pregledala malo tvoje slike i priznajem da imaš zavidnu kolekciju!
Ovaj amarilis je uistinu poseban!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |