moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 89> |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e odoh sad negdje traziti da ih kupim
cini mi se da sam neki dan vidjela negdje ![]() ali gdje ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
SASHA, SVAKA CAST...
ovo sto si nam ti tu pokazala je moj nedosanjani ( a bojim se da će biti i neostvareni) san...nikad ja to neću uspjeti napraviti u svom vrtu....BRAVO!!! |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Shasha,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala,hvala,no Frida što ti ne radiš na Ravi svoj cvjetni raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
A na zraku je uvijek ljepše, Shasha... dakle, stoji
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da,tu sam došla da vam pokažem kako sad jedan dio izgleda i da se vidi kako ipak(uz forum) i radim nešto.
U subotu sam malo čistila,a lišće šta bi drugo jer je to ovako izgledalo
![]() Ima tu i nešto bilja ispod lišća,pa je nakon sat vremena(i malo više) to ipak ličilo na nešto,aj i nije al se barem biljke vide
![]() |
|
![]() |
|
A ako ne znate šta vrapci vole a počastili bi ih u ove jesenske hladne dane,evo šta vole(a ja ne volim,al šta ću im)
Ovako izgleda moja pampasica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
u mom je dvorištu dekorativna samo par dana
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Imaš ti nekakav usisavač za lišće? Ja mislim da ne bih uspjela sve onako očistiti kako je to tebi pošlo za rukom...
|
|
![]() |
|
nema mi tekstaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
i dalje je prelijepo shasha
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Ja sam u svakom slučaju za takav fitnes..Što'š trošit za
članarine i još neku opremu da bi u zagušljivim dvoranama djipao i
znojio se, a kad izadjes odande ionako nista ne ostane od tog rada,
ovako bar imas prekrasam pogled na lijepi komadić vrta.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Shasha
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sad je na meni red da kažem
![]() A što se tiče opalog lišća u vrtu, negdje sam pročitala da ga kosilica s kutijom za travu, jako dobro pokupi. Nisam probala jer nemam puno lišća u vrtu, ali...vrijedi pokušati. |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Shasha predivan vrt imaš!!!!!!!! Preljep mi je!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ovaj je smješko od prošle godine,izgleda da mu mraz ne smeta
![]() |
|
![]() |
|
Vjesnici proljeća se pojavljuju
![]() ![]() ![]() Jaglaci su od prije 2 godine, u jesen su počeli cvasti a sad nastavljaju
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kaj je ovo? Tak dobro izgleda. |
|
![]() |
|
erica,valjda
|
|
![]() |
|
Teak,počni zapisivati šta ćeš iskopavati(i nje imam još za rasaditi)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |