Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 184> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da, da, samo se izgovaraj, nisi ti htjela i meni dati.Doći ću ja ušunjati se tiho, tiho i da vidiš što će ti ostati
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mali upec u Bau- Mau
![]() ![]() Ova trava se zove Cyperus, ali koji pojma nemam. Ako znate što je to i kakve uvjete traži napišite ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Razbijena tegla iskoristiva 100 posto, pa to je famozno, a cikasici ne vidim zube, dapače jako mi se sviđa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam cure na posjeti i lijepim rječima.
![]() Nadam se Hojčeka da će ti se primiti, a ako ne valjda kod mene preživi kraj ove užasne zimurine. Ostavila sam za Loru par grančica ali sam danas zaboravila ih ponijeti, prerano ste me digli iz kreveta pa sam zbunjola ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je li ova tvoja kineska cikasica od onih nepoderivih?
|
|
![]() |
|
Žao mi je bilo baciti ili stavljati u tegle na dno ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice, kako si samo lijepo upecala. A ona "trava" mi je posebna
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Šmrcko,ovaj uradak tvog muža i tvoja ideja je fantastična...Ja imam puno takvih uradaka ali svojih
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ha, dobro si upazarila. A ja lijepo nigdje ne maknem i pred vratima nađem cijelo bogatsvo - smrcko hvala ti na sadnicama
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Smrcko čestitam na vlasničkom listu, i sve pohvale za ideju "krhotine"
|
|
![]() |
|
E sad danas sam bila Kod Hoje na kavi, ali kao da sam išla u šoping. Jedva kući dođoh od tereta. Žena ne zna ra riječ ne
![]() Neću kolača ![]() ![]() ![]() Evo biljčice koje sam dobila, posadila sam ih. A danas sam obavila i sjetvu mojih povrtaljki, lantana...( o tome u dnevniku). |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Da Otočiću nepoderiva, ovisno koliko je pereš ![]() ![]() Pa moram i ja imati cikija, pa makar kineski ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko bravo za obavljen posao!
![]() "Zelenjava" ti je baš lijepa a ona ideja s razbijenom vazim je za pet!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zečije uši od Hojčeke.
![]() ![]() Kaktus oponucija za blistave oči, to da mogu MM zavoditi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobar upec
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Prvo, čestitam na uspješno završenoj kupnji. Sada možeš, kako sama kažeš mirno spavati.
Tvoja mini zbirka kućnog cvijeća je baš zgodna (u ocjenu nisam ubrojila svilenu cikasicu). |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
drago mi je da mirno spavas
![]() i meni se dopada ideja ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Upec ti je dobar. I ja bih ti bila susjeda
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure
![]() Brinula sam se jako nije vrijeme nikakve kupovine kad se sve oko nas ruši i prestaje raditi. Ali ovakva prilika da nam je izmaknula iz ruku bila bi velika šteta. Od kako je sve uredu spavam kao bebač ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |