dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 119> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Fikus ti je prekrasan,(i ona noćna lampa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Super biljčice.Sijanci napreduju..Izgleda da će nam ova zima još potrajati,prema najavam meterologa.Proljeće zaboravilo da se nama žuri da sijemo biljčice..Sad je-4 a za sutra najavljuju i do-10.Šmrc..
Ne brini za ruže.Neće im ništa biti,samo nek ne smrznu i bit će sve ok! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod nas nema snijega, ali je jako hladno... pa ti dođe na isto. A ova slika (zadnja): krov, grane, vedro nebo... je prekrasna! |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Biće tu cvijeća ,mašala ne boj se , a i ruža se drži .
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
evo jutros napokon sunce,valjda če otopiti ovaj snijeg
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
![]() |
|
a evo i dvije biljcice iz kuče
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
izgleda da sam ja poranila i prije visibaba pa če moj rasad i ruža biti prave visibabe-tj neče biti od njih ništa
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Draga sarajka, pokazala sličicu cvijetića u plavomsa tvoje prve fotografije, kćeri i sinu i zamolila da me obraduju barem po jednim takvim cvjetekom...rekli mi da je prehladno za sadnju i da čekam bolja vremena...da mi je samo znati tko je odgojio takva drska stvorenja. Još su mi rekli kako su me čuli da mi najbolje uspjeva vijeće koje ukradem pa neka se i sad snađem...mogu li dobiti na pp tvoju adresu
![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala puno na lijepim riječima .želja mi je da i ja doprinesem svoj ovoj ljepoti koja se nalazi na ovim stranicama. nadam se da ču i ja dostiči vaš status vrijedno radeći i djeleći sa vama sve tajne lijepog i uspješnog gajenja cvijeća sve vas pozdraljam
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sarajka, ja malo prošetala po tvojoj temi i vidjela puno lijepog cvijeća (osvojila si nas posebno s onim u plavom džemperu), prekrasnih detalja, novih ideja..., sve u svemu lijepo i dobro nam doša i dugo se družila s nama...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Sarajka, uživala sam promatrajući tvoje slikice... Prekrasan brežuljak na kojem je tvoj dom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
DRAGA BAKO VELIKA HVALA OD NANE-TJ BAKE IZ SARAJEVA I VAŠE SLIKE SU PREDIVNE DANAS ČU SLIKATI RASAD KOJI JE VEČ NIKAO POJEDINIH SJEMENKI CVIJEČA
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam je l' ljepše cvijetno ljetno ili ona super snimka snijega koji pada i pokriva tvoj vrt.A i kućni ugođaj je
|
![]() |
|
JA SAM BILA JUČE DA VAM PRAVO KAŽEM NEZNAM ŠTA JE STIGLO JER NISAM ODAVNO BILA ALI IMA RUŽA .LUKOVICA,SJEMENKI I SADNICA GRMLJA, TJ RIBIZLE,BOROVNICE ITD KAD JE TO STIGLO NEZNAM
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
jesu li to u rajlovcu stigle nove ruže,rekli su da sutra trebaju stići.
|
|
![]() |
|
u rajlovcu več sam je stavila u saksiju pa vidječu šta će biti hvala puno na savjetu
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Nisam znala da imaju stablašice.Morat ću opet tamo,izgleda.hahaha.Nemoj je držati u vodi,odma je izvadi,struhnut će ti..Ako imaš neku saksiju i bilo kakve zemlje posadi je i ostavi na tom mjestu gdje je sad.Tako će ti propasti.Da je bar nisi vadila iz one folije..Ali sad je kasno,znači u saksiju kakvu bilo,pod hitno da korijen ne ode...
Jesi li je našla u Rajlovcu il u gradu? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |