Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 184>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 18:43
Prvo redanje onog što mi se našlo na balkonu, proba. Generalna će biti kad mi sjemnje stasa u ljepotice i kad sredim ukrasne posudiceWink

MM povećava kolekciju voćakaWink

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 20:12
Ccccc što će sve ga lijepoga kod tebe biti kad konačno stigne proljeće, pa biljke odu na odredište!Big%20smile
Ova zadnja je Thumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 00:30
Hvala vam curkesmilie_love_047.gif
Opasno sam se bacila u sjetvu, tko zna što će sve iznići, ali definitivno ću imati džunglu na balkonu.LOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 18:46
Ajme Smrčko, svašta si lijepoga nabavila Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:15
Nova je biljčica prekrasno crvena, biti će pravo osvježenje, tebi kojoj crveno odlično stoji.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 00:49
BravoClap Ti već siješ, a ja čekam toplije dane

Zgodan avatarWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 18:35
Hvala cure, između mene i hemerocalisa se stvorila ljubav na prvi pogledsmile86. Ako ste to doživjele znate već kako je, ili moj ili ničiji.
Stavit ću ga na balkon da se svaki dan divim
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 15:10
Ja lijenčuga neću više ni dolaziti na ove stranice jer se tu samo radi, i radi.......sije i sije..........sve u šesnaest!
bravo, mali mrave! Samo ti sij, buš nam dijelila gotove bičljčice kasnije, jel da!? please!smile143
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 08:58
sviđa mi se "vanzemaljac" kad cvjeta
moja prijateljica trga cvjetove kako bi imala što
ljepši grmić ali ja volim njegove žute cvjetiće u proljeće
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 09:33
baš će biti svega u tvom vrtu, jako vrijedne ručiceSmile
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 18:39
Danasa sam sa MM slučajno sletila u Bau-Mau, i kao ovca ne znam di bi prije. Redam u džepove, na rame, ni vrh glave mi nije stran za nositi cvijetLOL

Opet ljubav na prvi pogled

Ovo ga je bilo i na glaviLOL. Ploksići, sakstifagica... Danas je MM rekao nikad više u Bau - Mau, jer sam pohlepnaCry

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:36
Hvala vam cure na šetnji kroz moj vrt i pohvalama.smilie_love_047.gif

I kod mene su neke nikle Hojčeka, ali su mi tanjušne i mršave. Strah me i pogledati u njih, nadam se da nije korovLOL

Moja nova biljčicaSmile

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 19:15
Drago mi je da mirno spavaš, što znači transakcija gotova, vi VLASNICI......
Kako si krenula nabavljati cvijeće, a TM voćke, misli da ćete nagodinu i treću parcelu kupiti WinkLOL.
Nasmijala si me sa opisom biljaka koje si donijela sa kavice...... prvo veliš zečja uha od Hoye, pa onda staviš sliku neke dlakavice od Lore, a ona ti znanstveno objasni šta je to, naravno latinski naziv, samo ako se ne varam to je ista biljka, mislim Lorina i Hoyina Wink.
Stvarno si vrijedni mrav, siješ, presađuješ...... ja ove godine kasnim, stalno odgađam, bojim se posijati, pa ako ne budem u stanju održavati do sadnje van, da mi sve ne propadne......
Onaj hemerocalis prekrasno izgleda i jedva čekam da ga vidim procvaloga kod tebe.
I ja sam prošloga proljeća kupila brusnice, posadila ih i prije ovoga snijega su mi izgledale živo, a šta će biti dok on ode, sam Bog zna, no smile141za TM, jer to je jedna od "najzdravijih" voćaka. Nadam se da ti piše na deklaraciji, one ti vole kiselu zemlju...... ja sam kupila zemlje za rododendrone i dodala u jamu koju sam iskopala prije sadnje i još sam dodala iglica bora i od čempresa sasušenog lišća, a odozgor sam malčirala sa drobljenim granama od čempresa.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:36
Prekrasan ti je ovaj Hemerocallis, boja je po mom guštu...
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 06:54

Moram na tvojoj temi reći da mi prve niču sjemenke pomidora iz tvog vrta!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 19:13
Thumbs%20Up ClapClapClap Big%20smile
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:23

Hemerocallis je

i biti ćeš veoma zadovoljna s njim.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 00:57
Lorica sijem ove krupnije sjemenke i držim ih u kuhinji ( pomidori, paprike, lantane). Nisam ovo nikada radila, a kako sam vidjela da Hoja je krenula tako i ja. Za neke biljke treba više vremena, eto sjeme tekome mora  odležati u frižideru 60 dana da bi proklijalo, znači već sada treba nešto poduzeti.

Sitnije sjemenke koje brže niknu ću kasnije. Puno toga sam dobila i pojma nemam što radimsmiley4392.gif. Valjda će nešto nići u ovim mojim eksperimentimaLOL
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 06:11
Jako lijepi cvijet. Već ga vidim u đardinu!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 09:24
prava si vrijednica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.