Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako dobra tacna, odličan rad sa čipkom i zanimljivo raspucavanje. koji je to crackle bio? shabby polica prekrasna, vrlo nježan motiv i savršeno dozirano šmirglanje. i sve na polici i oko nje mi je baš mmmmmm!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala drage maslina-55 i Dorina
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sve mi je prekrasno, a tacna mi je posebna
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Puno lipa tacna,lekcija naučena!
Shabby polica,sličice ruža i okviri,ti si u ovom slučaju profesor!!!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala renn
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
potpisujem Rose u potpunosti! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga rose
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tacna,polica,okviri..... sve je jako ljepo!
![]() |
|
![]() |
|
Da Primavera koristila sam cipku, hvala na komplimentima (posebno od umjetnice kao sto si ti),
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
a sad kužim,ja sam ti mali seljak koji nikad to nije radio pa ni ne zna kako to izgleda!Mora bit da je u prirodi još ljepše ! a zaboravila sam prije napisati-polica je savršena!
|
|
![]() |
|
Hvala draga mare-nostrum i Slavice 08
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve je jako lijepo,tko će sad svama kad ste vi "učene",tacna je prekrasna ali čitam i nemogu skužiti o kakvim se zlatnim lističima radi,na čemu su?A tečajevi u Split nikako da dođu!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tacnu sa propustila napraviti,nadam se da me negdje čeka.......tvoja ja jako lijepo ispala,sviđa mi se motiv.........
a polica je savršena,to mi je jedna od najdražih cvjetnih salveta.....odličan shabby......pošmirglan točno po mom ukusu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage Karmen, Andjelka, Sarita-banan, Felina, Nada-m
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Tacna "starinska"sa lijepim motivom i izradom, ali meni kao ljubiteljici cvijetnih motiva tvoje prepoznatljive ružice su jako drage.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
U Rijeci svi naveliko napredujemo zahvaljujući našuj mentorici Teii.Rijeka bi postala pravi umjetnički rad da imamo češće radionice. Vidi se da si i ti bila jako vrijedna Lijepo ti je ispala tacna, treba je samo dobro zaštititi. Dobro je polakirati, a zlatne listiće premazati posebnim lakom.
Sviđaju mi se ove ružice na policama. Baš su nježne. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Biljana,divne stvari radis,cestitam,polica i tacna su me posebno odusevile.Na polici se sve tako lijepo stopilo,roza me raznjezi. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ma sve je ispalo super, detalji krasno ukomponirani na policu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |