moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 38> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i meni se dopada da gledam kroz prozor,vise mi je preko glave ovakvog vremena
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konačno si odlučila podijeliti sa svima tu ljepotu. Ne znaš koji dijelovi su ljepši: Gorski Kotar ili Opatija. Ja, Korijenko, ovaj put ga je muški napadalo do mora. Da ne bi netko mislio kako je Hamara negdje na Učki! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme hamara, malo sam uspjela pogledati i ostala sam kod tebe u vrtu. Malo je reći da sam se oduševila svime. Ružama, palmama, campanulama a tek onaj stol i stolica....uh kako bi mi tamo sjela jedna kavica.....
Sutra idem opet iz početka.....
P.S, jednostavno sam ostala bez teksta, pa valjda pišem nesuvisle rečenice....
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Snijega k'o u priči!
Lijepe su mi ove slikice iz Opatije, ali prava stvar su slike iz Gorskog kotara! To mi je nešto pre, predivno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
hamara, ni ja ne volim snijeg, ali ovo si nam predivno dočarala!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Znači bilo ga je skroz do mora.... ja sam mislila da smo samo mi "gornji" zameteni
![]() Već ga je više od pol otopljeno, neka,neka.....u GK neka bude još ovaj vikend da se ti i tvoje "bebe" nauživate a onda "na planincah sončece sije" i da nam bude lijepo proljetno kad se skupimo kod tebe
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga Hamara pa bome ima ga i kod tebe jako puno-baš je dosta napadao--e samo izađi sad van-ili ti je lijepše slikati kroz prozor-hahahah-
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
još malo vikendice...
![]() pogled kroz prozor
![]() naslijeđeni bor
![]() Lovro, srebrni bor, naše djelo, ljubimac mog MM
![]() brajda pod snijegom
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
a sad malo Opatijskog vrta...
![]() pogled kroz kuhinjski prozor
![]() palme, časna riječ!
![]() i ovo isto
![]() još malo
![]() cvjeće u tanjurima preživjelo!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naša pink ledi, je ledy u plavom, isto tako savršena kombinacija, plavo-bijelo. Draga slike su predivne, ne volim snijeg, ali kad ovo viim poželim biti s tobom kraj šparheta i gledati van kroz prozor tvoje ljubimce kako gore zaista uživaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() još malo
![]() od kućice ravno kroz šumu...
|
|
![]() |
|
IMG]http://i651.photobucket.com/albums/uu240/hamara_album/CIMG1772.jpg[/IMG]
maline i borovi
![]() dobra dušica očistila da možemo do kuće
![]() sunce sinulo al roštilj če još čekati
![]() ispred kuće
|
|
![]() |
|
ma kad je več riječ o vrtu, zašto ne bi pokazala moje vrtove u sadašnjem punom sjaju:
prvo gorskokotarski:
![]() terasa
![]() dio vrta
![]() pogled kroz vrata
![]() kućica i ja
|
|
![]() |
|
ma sad izgleda u redu, nadam se da če biti u redu, drži mi fige!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hamara žao mi je za cvjetić.
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće i kod tebe stiglo - ja još ništa, još sam u zimskom snu...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Cvijeće je prekrasno a posebno amarilis koji me oduševio.
|
|
![]() |
|
ćekaj još da se dočepam mbm-a
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Malo se odmaknem, a ti pol Bauhausa doneseš doma - bravo preslatki su tanjuri.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |