mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 100> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A samo dva dana sam van igre,(riknio mi laptop,ove se sad švercam dok mi sin nije doma na njegovom)atoliko se toga izdogađalo,ovo što sam ovdje vidila je predivno,stvarno tvojoj kreativnoti nema kraja,ideje su ti ludo dobre a izvedbe još bolje,predivno,predivno!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
uf malo sam se zacrvenila od tolikih pohvala
![]() ![]() felina hvala za iscrpan izvještaj o mom zodijačkom stanju.......kćerki pusa,ima čokoladu od mene .....e da šta bi tek bilo da sam imala ljepilo
![]() ![]() anastazija imam sve osim dobre kartice u novčaniku
![]() baka pazi na kukove kad padaš.....
![]() ![]() kiki nadam se da ćeš nam pronaći fotku
![]() drage moje hvala vam i svima veeeeeeeeelika pusa......
![]() ![]() sad mi samo držite fige,živo me zanima kako će se te cipele ponašati kod nošenja......u svakom slučaju ne na kišu
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
novčanici su odlični,ovaj roma,paris.... mi je nesto posebno,odlično mare!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Majko mila,ovo je teško nadmašiti.A koje profi fotke!Usput sam se sjetila da sam lani dekupažirala prijateljici ružne crne,lakirane cipele sa punom petom.Ispale su dobro,ali neznam di mi je fotka.Potražiću je.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ma šta mi radite u slobodno vrime više gledam tu po galerijama nego šta uživam u prtljanju sa mojim salveticama a ove nove radove uopće neću komentirati ništa mi se ne sviđaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme mene mare moja....
ja bi ovo nazvala, ako dozvoliš, "oprema za svjetskog putnika" (Rim-London-Pariz-New York). imaš novčanik, torbicu i udobne cipelice, samo ti još avionska karta fali i možeš kod hoćeš. o ideji i izvedbi se nema apsolutno ništa za reći. fantastično!
i drugi novčanik je isto tako predobar.
dobra si, ali ono stvarno dobra! svaka ti čast...
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Komentar moje kći : jako, jako lijepo. Sve se lijepo uklapa,jako uredno napravljeno, lijepa salveta.Ona je škorpion po horoskopu, a oni su teški za komplimente. Ne sjećam se kad je mene zadnji put pohvalila.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
........a šta bi tek bilo da je imala decoupage ljepilo(šala mala dugujem joj ljepilo).
![]() |
|
![]() |
|
Ko bi nju stigao!!!
Samo da vas upozorim po horoskopu je nedužna ovčica (kao što se vidi na slici uz patera) , a u podznaku prava djevica(šta kažu da podznak dominira od sredine života, pa na dalje). Za djevice kažu da su to žene s dvostrukom energijom, precizne ,uredne, marljive,...........uglavnom samo komplimenti za njih. Bojim se da sam se onesvjestila vidjevši tvoje radove i sad se pomalo pridižem i kao šta se vidi svašta pišem. Mogu samo reći ![]() ![]() P.S. Odmah sam se i ja sjetila da imam jedne bijele izlizane balerinke(ako ih nisam bacila) i pripadajuću torbu. Dogovorit ćemo se za cijenu. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
felina upala si mi dok sam kemijala sa slikama.......pusa
![]() |
|
![]() |
|
moram javno priznati da sam fan novčanika i da ih imam dosta.......pa kad je već bal nek je na vodi........ovo je bio nekakav svjetlo plavi (šta mi bi?) novčanik koji je plesao,ako se ne varam,samo jedno ljeto......a onda se umusao i ofucao.......pa sam ga malo dotjerala a čak sam mu i rubove malo pozlatila......ma ko novi je......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ne znam jel kibi ili dibi ili možda shabby ali hvala ti
![]() otok pater je ,nadam se tamo gdje mu je mjesto......a slika je u albumu.....to mi je jedna od rijetkih slika iz djetinjstva koju još imam.....hvala ti.
![]() kako meni ovih dana odgovara da što više radim a manje mislim tako sam iskoristila tu svoju potrebu da napravim nešto što mi se već dugo vrti po glavi.....
za dekupažiranje su poslužile meni najdraže balerinke.......bijele,kožne,udobne......savršene......ali zub vremena i činjenica da sam ih jako puno obuvala su ostavili traga na njima........bijela boja se izgulila,najviše na peti desne noge.....od vožnje,gas-kočnica......
torba se nekako nametnula sama od sebe.......iako kupljena za malo kunića unatoč tome što je cijela kožna nikad mi nije legla.....samo je skupljala prašinu i smetala.......ovo je možda način da ju ponekad prošetam....
a novčanik je ukradena ideja od naše masline i njenog prekrasnog klavir-novčanika..........čak mi se čini da su istog ili vrlo sličnog oblika......
![]() tek sad na slikama vidim da su i ulošci za cipele odlični za dekupažiranje.....pa tko zna možda uskoro i njih sredim.......
![]() gornji rub cipela je "živi" rub tj.svinjski boks rezan i neobrađen......i zato izgleda pomalo divlje ali taj bijeli rub sam premazala bakrenom bojom i izgleda bolje nego tu na slici.....
![]() na zadnjoj strani je sastav zašiven izvana i to sam isto tako prefarbala bakrenom bojom.......kao i mjesta gdje sam morala sastaviti salvetu,na unutarnjoj strani cipele........
za cijelu ovu priču trebale su mi dvije salvete........jedna za cipele i po pola za novčanil i torbu.....
![]() i ove sastave na prednjoj strani sam premazala bakrenom bojom.......jedino što postoje lijeva i desna cipela a ova salveta nema lijevu i desnu stranu......možda ću u njima izgledati kao da imam dvije lijeve noge.......
![]() za preklop na torbi sam morala sastaviti salvetu......i naravno opet sve to sakriti bakrenom bojom.......
![]() oko novčanika nije bilo previše posla a ovako preuređen ima šanse doživjeti novu mladost i biti još jednom maksimalno iskorišten.......samo da se u njemu još uvijek nađe koja kunica.....
![]() |
|
![]() |
|
Za faltnice na stablu znamo, tj pretpostavljamo samo zato šta si nam ti rekla da ih ima i mislim da sada svi proučavamo tvoju tacnicu da ih i ugledamo(Normalno faltnice ne postoje , ali to je reklamni trik kako da tacna bude u 1.planu. ) Znam te ja!
![]() Shaby kutija mi je tehnički za 10 napravljena. Profinjena i decentna. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma znaš šta mene zanima, gdje si stavila patera?
Šalim se, ovo si fantastično izvela. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne razumijem tu vašu stručnu terminologiju: shaby, kibi, dabi...
![]() Ali znam ocijeniti majstorsko djelo.
Mare... fantastično!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage curke
![]() maredelmare baš si me nasmijala s mišn imposible,najprije nsam skužila šta je to.....neka nova psovka,finjk za forum
![]() smrcko hvala ti na posjeti.......a za sliku,pokažem ti uživo......da vidiš kako sam bila mirna i tiha kao curica........
biljana,biljkice ako mi padne šaka još koja takva salveta dogovorit ćemo se
![]() dorina pa gdje si ti......hvala djevojčice
![]() file u pravu si,to su pravi koralji a i ona naprijed je koraljna......riječni koralji ( tako su mi prodali
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
sad kad sam došla sebi moram progovoriti o blagu koje se skriva u škrinjici predivno mi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee posebno ona crveno tirkizna još ako su pravi koralji
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare tacne su prekrasne, naravno da ja uopće ne vidim te faltice, a shabby kutijica za nakit prekokrasno romantično starinska.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tacne su super, posebno prva,( kad si se dokopala salvete s motivom drveta masline), a kutijica-ram je tako shabby bas kako ja volim,
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |