Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 165> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i mene k tebi, došla pomirisati proljetnice i mahnuti Cezaru!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
E baš mi je drago što je stiglo proljeće, sad ćemo se nagledati ljepota u tvom vrtu.
Pokloni su prekrasni i ja sam dobila bijeli agapanthus iz istog izvora. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kod tebe tako lijepo sve cvate,a kod mene jos snijeg
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Divno cvijeće!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivni primjerci cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj "mali" bilogorski vrt počinje konkurirati količinom i ljepotom cvijeća, jednom omanjem botaničkom vrtu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno,divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje svima velika pusa
![]() uspijela sam i ja postati sretna vlasnica cilindrike pletenice u ktc BJ je samo mene čekala ![]() ![]() ![]() ![]() dobila sam i jednu žutu ružicu...naravno od sina..a još cvijetaju i orhideje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dakle, kod tebe novosti ko u priči
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja Otok ja moram imati cvijetnice u kući kad je još uvijek prehladno vani....zato kod tebe uživam i dišem punim plučima na svježem zraku
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šta bi dala da sam njena vlasnica -joj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pletenica je raskošan primjerak. Vidjela sam ga kod nas. Probala sam ga dirnuti i nije mi jasno kako im je uspjelo tako čvrstu biljku učiniti tako podatnom.
I još jednom: Tvoj dom je mali cvjetni raj!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() i meni je čudno kako je to ispletu, ima ih kod nas u hotelu, ali one su jako čvrste. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je krasno kod tebe,ko i uvijek, no ova cilindrica....
![]() U ktc-u???Sutra virim u naš.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Možda ju spletu još sasvim mladu i onda ona tako raste dalje?? Tako je, npr. s mojom pachirom.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opet si se ponovila.
Čini mi se da ćemo svi " poludjeti" za cilindricom.
Alli meni je i ruža prekrasna.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
cilindrika pletenica?! Ovo prvi put vidim! wow!!! I znaš nadam se da će i meni moj sin nositi tako cvijeće kad poraste! Bravo za tvog sina!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne poklone si dobila, orhideje, proljetnice, cezar sve je prekrasno..
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
BRAVO BROMI SVE TI JE SUPER...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |